UUUuu. Pierwsza klasa, wyższe poziomy, wyższa aspiracja, bardzo ambitna muzyka moim zdaniem. Fajny specyficzny klimat, takie budowanie niepewności i napięcia na słuchaczu, Super te efekty dźwiękowe dopełniające całość, - sprawia to wrażenie takiej tajemniczości Transuje Bardzo mi sie podoba, jak dla mnie to ten utwór bez wokalu jest idealny właśnie, ja bym go tak zostawiał i nie dodawał juz tekstu, bo taki mi sie podoba. Znakomicie nagrane. Jak zrobicie coś więcej to wrzuć, z chęcią posłucham.
_________________ You must accept the fate that you've chosen, You Will Obey Your Destiny!
Dzięki za opinie. Prace nad materiałem skończymy do lata (a właściwie Tomek skończy, bo on komponuje). Jesienią promocja i kilka koncertów. Będzie fajnie
Bębniarek
Wysłany: Sro 16 Sty, 2008
Bardzo fajnie no no z chęcią na koncert się wybiorę
Z jajem. Robisz fajne rzeczy na tych bebnach. Trzymacie wysoki poziom
Dzięki, ale bębny są rysowane. Z dwóch powodów:
1. nagrywanie akustycznych bębnów na draft to strata czasu i pieniędzy
2. możliwość dowolnej ich edycji jest bardzo wygodna
Dzięki, ale bębny są rysowane. Z dwóch powodów:
1. nagrywanie akustycznych bębnów na draft to strata czasu i pieniędzy
2. możliwość dowolnej ich edycji jest bardzo wygodna
no cóż, słychać Ale ogólnie to podoba mi się, lecz odczuwam mocno brak wokalisty... Będziecie nagrywać z Tobą za bębnami (prawdziwymi bębnami) czy wolicie rysować? Pzdr!
lukasz>
Ciekawy klimat jest w tej muzie, ładnie ciągnie do przodu. Bez wokalu brzmi przekonywująco, mam nadzieję, że wokal nie spsuje całości. No i żywy bęben jak najbardziej wskazany doda koloru całości, pan coś dorzeźbi fajnego.
p.s. podoba mi się linia basu w tym kawałku, czysty tony levin
pozdrawiam