szafarelli
Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 Insomatix Szafarellego
Witam wszystkich!
od czasu do czasu targani zyciem, pogrywamy sobie z kumplami..
Zapraszam do posluchania dwoch fragmentow z koncertu w zakopanem i odwiedzenia naszej stronki. ..no i oczywiscie mile widziane komentarze:)
Sympatyczne. Poza tym fajny mapex i parasolka na glowce marszala
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
szafarelli
Wysłany: Sro 02 Sty, 2008
dzieki za opinie!
Jesli chodzi o "uczucie i energie" na koncercie z ktorego sa filmiki to wiecej sie nie dalo.. Zagralismy ten koncert dla mojej dziewczyny, ktora miesiac wcześniej zgineła w Alpach. Dla mnie to był najtrudniejszy wystep w zyciu..dalej nie jest latwo ale wkoncu udalo sie zebrac sily i po polowie roku znowu zaczynamy grac..
Jesli chodzi o sprzecik to jak dobrze zauwazyliscie jest to Mapex proM 15th Anniversary Edition w konfiguracji 8,10,12,14,22; werbelek klonowy gretch i blaszki w wiekszosci Zildjiana (A custom, Z custom, China Oriental). Niebawem postaram sie wrzucic pare fotek do dzialu ze sprzetem. Bebny brzmia bardzo dobrze, swietnie wygladaja i jak na ta jakosc kosztowaly naprawde niewiele.
Wysłany: Sro 02 Sty, 2008
szafarelli napisał/a
Zagralismy ten koncert dla mojej dziewczyny, ktora miesiac wcześniej zgineła w Alpach. Dla mnie to był najtrudniejszy wystep w zyciu..
o kobieta lekkich obyczajów...szafarelli wspolczucia [*]
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Czy tylko mi pierwszy kawałek kojarzy się z Hunterem??
Tak czy inaczej fajnie z kopytem zagrane. Ja w takiej sytuacji nie byłbym w stanie grać. Podziwiam