i zachecam do opiniowania niestety to nie ja nagrywalem tracki na EPce (sila rzeczy - jestem w zespole jakies trzy tygodnie), stad z komentarzami na temat joorkowej gry w takich klimatach musicie poczekac na jakies lajwki
wklejam bardziej dlatego, ze ciekawi mnie opinia odnosnie samej muzyki.
aktualnie zostala mi jeszcze polowa materialu do zrobienia, za jakis miesiac zaczniemy koncerty - ale wiecej info dam jak co do czego.
indżoj!
heh drugi basista jest "zapasowy", wynika to z tego, ze "glowny" basowy byl przez pewien czas poza krajem nie gramy na dwa basy na raz, jesli to miales na mysli
wkrotce koncertowe debiuty w tym skladzie (szczegoly w stosownym dziale), na ktorych bedzie mozna nabyc EPke w cenie 10 PLN, jesli ktos bedzie zainteresowany
hahah dzieki przekaze na pewno przy okazji najblizszej proby co do rybnika.. moze kiedys wreszcie cos u was zagramy, porywalizowac mozemy PO koncercie pozdrowiska!
Fajne granko. Z wykopem i energią. Rock&roll baby.
@JooreX
Teraz już wiem czemu tak często widzę Cię w centrum Katowic. Kiedy gracie jakiś koncert to może bym się pokazał i zrobiłoby się jakiś soczek
dzieki ludziska wszystkim za opinie! jak dobrze pojdzie doczekamy sie materialu live za jakis czas, wtedy na pewno cos wrzuce
paper napisał/a
(...)Teraz już wiem czemu tak często widzę Cię w centrum Katowic. Kiedy gracie jakiś koncert to może bym się pokazał i zrobiłoby się jakiś soczek
hahaha to czemu chopie nie zagadasz nigdy? w kato bywam czesto, z roznych powodow - tak daleko to znowu nie mieszkam (z jaworzna jestem )
co do koncertow - gramy w ta sobote w presji razem z the vitamins (rybnik, rocka bodaj chlopaki graja ), nie mam pojecia gdzie ten klub jest, ale jak co to zapraszam jutro/pojutrze dodam info do stosownego topicu
obie to lajwki z siemianowickiego maratonu muzycznego, miks to fantazja panow za konsola, dlatego w kazdym kawalku mamy inne proporcje, z bebnow slychac glownie werbel i blachy itd
jesli komus sie chce przesluchac to bede wdzieczny za komentarze
peace!
Mnie się Hendrix nie podoba, zabrakło tego pierwotnego kopa temu kawałkowi. Niby mocniej, niby ostrzej, ale już tak nie buja. A drugi kawałek, autorski, całkiem spoko
dzieki za odzew, ludziska!
@HellBitch - werbel brzmi troche jak wiadro i nie ma nic wspolnego z rzeczywistym brzmieniem - uslyszalem go dopiero na nagraniu, takie zycie..
co do hendrixa - kwestia gustu to taki cover z przymruzeniem oka heheh
@JooreX- Sprzedajecie swoje płytki drogą internetową może? Bo chętnie bym kupił, o ile nie kosztuje 666zł. Mogłbym sobie posłuchać spokojnie i dorzucić wam skromne kilka zł.
_________________ Wszystkich kobiet się nie zaliczy... ale próbować trzeba
Śledze sobie ten temacik zerkam na stronke i musze powiedzieć że tak jak zaj***cie spodobała mi sie wasza muza, tak teraz... podoba mi sie jescze bardziej. Więcej materiału i więcej koncertów prosze. Bo nie moge sie juz doczekać waszej wizyty w mojej okolicy (gdzieś w łodzi) i mam nadzieje że będzie to już niedługo, a i czekam na pełny album. Pozdro.
_________________ Wszystkich kobiet się nie zaliczy... ale próbować trzeba
Grasiu
Wysłany: Pon 08 Wrz, 2008
No, panowie.. Cóż ja mogę powiedzieć. Muzyka świetna, z takim wykopem i z takim czymś czego nie potrafię nazwać żadnym, znajdującym się w słowniku języka polskiego, słowem. Pakować graty do busa i czekam na was w Krakowie ;p
edit:
Aż się napije szklaneczkę "Jacka" i wypiję wasze zdrowie. Pozdrawiam!