Dobre, mocne, rockowe granie z groovem. Co tu więcej powiedzieć... Ciekawe pomysły na przejścia, ładnie, szybko, równo. Jedynie w drugim filmiku groove był trochę chyba "too busy" i nie wyrabiałeś momentami, ale to chyba najtrudniejsza partia więc można wybaczyć
Bardzo dobry-pikny-miły i przyjemny film namber łan!
Bardzo łądnie -deklikatnie-nic na siłe -piknie to brzmiało...dla mnie ten pierwszy film miał po prostu sens
jeju, dzięki za pozytywne komentarze. :* troche dziwne, że nie ma żadnych zastrzezeń.^^
COLLawik - hihat amati, crash lewy to sabian B8 thin crash (pozdrowienia ślę dla rzempka), po prawej chinki (to niby grash i góra lub dół hatu firmowe). No i ride poldek.
czekam na więcej.;)
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Cud, miód, grasz coraz lepiej i o to chodzi. Bardzo trafiłeś tymi filmikami w mój gust. Jest groove, ciekawe przejścia, ale bez zbędnych łamańców. Spoko.
jeju, dzięki za pozytywne komentarze. :* troche dziwne, że nie ma żadnych zastrzezeń.^^
Ja natomiast powiem, że kiedyś rozwijałeś się z każdym następnym filmem, a teraz trzymasz mniej-więcej jeden poziom. Moim zdaniem opanowałeś już podstawy i ja na Twoim miejscu ostro zabrałbym się za ćwiczenie czegoś trudniejszego np. technika werblowa (z akcentowaniami, duże szybkości przy zachowaniu dokładności), skomplikowane rytmy, niestandardowe metrum etc. Pozdrawiam.
Wymiatasz kolo, ćwicz jak najwięcej a za jakiś czas będziemy cię pewnie w tv oglądać ale nie ma tu co słodzić tylko idę poćwiczyć:P
edit : odsłuchałem jeszcze to mp3, normalnie masakra ,a można wiedzieć ile grasz już na perce ??? (prosze tylko mi nie mów że rok bo sią normalnie załamie )
blankier - gdybym wiedział jak to się je.;)
nikt - szczerze mówiąc to nie wime. samo interesowanie się pukaniem trwa 10 lat. a na poważnie z perą przygodę zacząłem we wrześniu 2005go roku.
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
No całkiem konkretnie
Widać że ćwiczysz <lol>
U mnie widać że tylko rytm nabijam
chociaż od jakiegoś czasu zmuszam się do ćwiczeń, tylko przychodzi mi to z ogromną trudnością
A grasz moze w jakims zespole? chętnie bym usłyszał jakies nagranie z proby bo serio masz talent Aha mimo ze słucham death metalu itp... nie rob blastów ;]