kocham wstawki stylizowane na stare kino amerykanskie Troche mi sie z toolem kojarzy(moze dlatego, ze na 7 ;P) , ale brakuje punktu zaczepienia w calym numerze, w ktorym moglbym powiedziec, " o faktycznie tutaj dosolili ladnie" Ale graj naw, spoko jest !
_________________ Patrz jak pracują receptory. Słodki, gorzki, kwaśny, słony i ten co dewastuje mikrofony!
Naw świetny kawałek "the nullity experience", bardzo mi się spodobał, niby prosty ale ma sporo ekspresjii, gitara wprowadza fajny niepokój, nie wiem może ja tylko tak czuję ale naprawdę bardzo mi się podoba.
Oby tak dalej!!
Przyznaj się jaki hihat używasz i z jak daleka go sciągasz?
The Spider - bardzo pozytywny kawałek.
Podoba mi się że nie używasz dużo stopy - tylko tam gdzie trzeba.
Trochę rozstrojona jest gitara podkładowa momentami.
Ostatnio zmieniony przez gimbo Nie 28 Cze, 2009, w całości zmieniany 1 raz
perka zostala układana w ezdrummerze. pozwoliłem sobie na taki eułatwienie, ponieważ to idzie na demo. jak będzie czas na płyte to będzie czas na własciwe studio. generalnie chcę wiedzieć jak Wam się podoba utwór.:)
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
No muszę oddać honor - coraz bardziej zadziwia mnie precyzja Twojej gry i nietuzinkowe pomysły na całość muzyki ze strony zespołu. Wokalu Wam nie potrzeba - chyba, że jakiś naprawdę oryginalny muzyk by się wkradł.
http://www.sendspace.com/file/eig6a6 - wczorajszy festywal.
wiem, ze się walnęłiśmy na początku, ale jakos poszło. Nie mniej jednak prosze o poray, konstruktcośtam opinie.
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
...- chyba, że jakiś naprawdę oryginalny muzyk by się wkradł.
trabka w pierwszym utworze ab origine, bo tylko jednego slucham i w stylu
Mr. Tomasz Stanko wlanie tam gdzie tesknota aby powiekszyc kule geometryczna no moze globus, znaczy zaprosic.
_________________ Człowiek nie jest w stanie wymyśleć nic ponad TO, co jest w stanie wymyślić ON sam. <cyt.J.CH.>
heejjj to TY!!! no spoko ja bylem pod wielkim wrazeniem waszej gry- o tobie nie wspominajac- tak jak mowilem brakuje tylko wokalu- ale muzyka sama sie broni!!!!!
tak 3mac!1 pozdro i do zobaczenia moze na kolejnym wspolnym giguuu.
_________________ animals should not try to act like people