thx Tele fajne granie, nic dodac, nic ujac. troszke mi sie nie podoba wokal, jakby taki... niepelny. ale to subiektywna ocena, napewno nie pokrywajaca sie z faktem
utwor okej okej jest slabiutki w porownaniu do pozostalych dwoch ktore sa nalezyte. ale okej okej ma porazajaco banalna warstwe tekstowa jak i muzyczna. plus ta mowiona partia bardzo niedobra. pozostale dwa kawalki supcio dla mnie taki mlodszy bajm a jako ze bajm jest znakomitym zespolem wiec to komplement. nie jestem dla ciebie powinno stac sie megahitem i leciec w radiu zamiast krzysztofa kiljanskiego. chociaz osobiscie nie lubie laczenia meskiego wokalu z damskim i wolalbym sama pania pietras slyszec w refrenie.
Coyote
Wysłany: Pon 21 Sie, 2006
Ogólnie fajnie że wreszcie nie brzmicie tak podobnie do BAJM przez wokal Kasi Pietras. Chociaż tekst to straszna hała (chała ), i takim plastikiem czuć od niego ale garki są świetne. Jednak dajesz czad bitter gangsta
_________________ "Don't try to show them, how much above them you are" - Dexter Holland (The Offspring)
Chicialbym sie pochwalic troszke, że zespół KASHMIR został nominowany do nagrody "Złote Dzioby" radia WaWa w kategorii "muzyczne odkrycie roku".
Gala rozdania nagród odbędzie się 6 listopada w Sali Kongresowej PKiN.
Oczywiscie w imieniu zespolu bardzo prosze o wasze głosy na Kashmir .
Głosować można smsami - wpisz hasło "wawa a4" i wyslij na numer 7292 lub na stronie www.radiowawa.pl
do wykonania nie mozna sie przyczepic . Pełen profesjonalizm i fachowa robota . Tylko że jak dla mnie to ta piosenka brzmi jak mase innych . Nie ma tu nic porywającego , pełno tego w radiu sorry ze tak pisze ja nie gram lepiej ani moj zespoł wiec prosze mnie nie linczowac . Od swoje zdanie napisałem . Ale i tak powodzenia w Sopocie bede trzymał kciuki !!
To mój faworyt. Po tym jak obejrzałem materiał z TVP2 to absolutny No1.
Kapitalny drive w refrenie, tak jak lubię ja i pewnie jeszcze parę osób...
Najlepsze życzenia dla całej załogi z podkreśleniem rytmicznych...
Kiedy płyta?