muffin>
dzięki, ja też nie wiem, myślę, że troszkę rocka i troszkę jazzu i jeszcze tam czegoś zawsze u nas znajdziesz... a co do frippa to ja właściwie go mało już słyszę, a właściwie w tym zespole tylko ja jestem jego wielkim fanem...a wysiedziałem setki "dupogodzin" przy nim i wciąż mi mało
aldi>
to tylko nagranie z próby nie było realizatora, "realizator" wyrównał poziomy i pogłosy dodał później na szybko. Na razie nie gramy z klikiem, bo lubimy czasem przyśpieszyć lub zwolnić. Taką obraliśmy metodę, bo to wyrównywanie ścieżek jest męczące i zabija ducha muzyki...w studio pojedziemy z klikiem. Albo i nie. Po prostu tak koślawo gramy.
perka na 4 miki:
2 OH Audix f9
stopa Audix f6
werbel Audix f5
przesluchalem na spokojnie jeszcze raz i mam tylko jeden komentarz:
Wooof, jestes wielki przehuj perkusyjny i mnie wkurwiasz, bo ja tak jeszcze nie umiem.
Dawno nie słyszałem komplementów... Dzięki, że chciało ci się posłuchać raz jeszcze.
yelloweye>
wiesz, już mamy 3 solistów...i są jeszcze problemy z ogarnięciem tematu.
Wojtek>
cieszy mnie, że się podoba - akurat tobie.
aldi>
wiesz, ja lubię jak stopa brzmi jak kolejny z tomów...nie lubię "kliku" w stopie. Ale ogólnie zgadzam się, że brzmi w tych nagraniach za płasko.
a magmy nie znałem. dzięki za link - fajna kapelka
pozdrawiam
Teo az mi sie lezka kreci jak przypomne sobie Perke Online w Wawie pare lat temu....alez byl koncert i impreza ))) ehhh piekne czasy...tak Was dawno nie widzialem