Wysłany: Czw 10 Sty, 2008 Moja gra [Roland TD3-KW]
Witam, dawałem tu kiedyś jakieś nagrania 7/8, tym razem zwykłe naparzanko zamieszczam w 4/4.
Prosiłbym o wszelkie komentarze, ZWŁASZCZA krytyczne i konstruktywne nad czym się mam skupić, co poprawić itp.
Od siebie dodam, że miejscami jest tak, że zamiast uderzenia w powierznię ride'a jest kopółka przez przypadek, a to przez to, że pad "wydaje" dźwięk bella przy mocniejszym uderzeniu, nieźle sobie przy tym można dynamikę wyćwiczyć
I dodatkowo trafiają się niezamierzone rim shoty, a to z takiej racji, że te 8 cali to wcale dużo nie jest i nie zawsze się trafi idealnie
Kilka przejść jest nietrafionych i momentami może być nierówno, wiem o tym Co do tego to tylko coraz więcej grać można i obycie nabierać.
No i w kwestii ostatniej części drugiego nagrania to tam są moje pseudo-blasty, także proszę uważać i się nie oburzać, a w ich kwestii niech się wypowiedzą (jeśli mają chęć oczywiście) znawcy gatunku
Na bębnach gram trzy miesiące, bębny to Roland TD3- KW, nagrywane na laptopa.
(w temacie dałem nazwę bębnów, bo ktoś może zainteresowany ich brzmieniem mógłby chcieć posłuchać próbek)
Sorry, że w takiej formie, ale nie mogę hotlinkować, na tej stronie są linki do mptrójek.