Były videa, czas na audio. Spakowane w archiwum kilka różnych mp3 z nagrania z początku września '06. Track 08 to kawałek On the Virg - Native Metal. Track 13 to wycinki z ponad czterdziestominutowego jamu z gitarzystą, reszta to różne moje pomysły. Enjoy (or not)!
Dwa fragmenty z ostatniego jamu w składzie gitara + perkusja. Nagrywane jedną pojemnościówką, więc jakość jest jaka jest - choć i tak lepsze od moich ostatnich kilku filmików
_________________ Alchemy
Istanbul Agop
Paiste
Tamburo
Pearl
Ja(zz)centy
Wysłany: Pon 18 Lut, 2008
Grzesiek, szczerze spodziewalem sie czegos lepszego... lecisz, wylatujesz z time'u... za bardzo probujesz wciskac patenty ktore albo za malo masz ograne albo grasz na zasadzie "a moze jeszcze tu to wcisne to bedzie fajniej".
ja wiem, ze to jam, zabawa itd ale w momencie kiedy decydujesz sie opublikowac swoje dokonania to musisz liczyc sie z krytyka...
na pocieszenie powiem zes zdolny chlopak i sprawny technicznie. skup sie bardziej na muzyce (i na metronomie) a nie popisywaniu i bedzie super!
zycze sukcesow!
serdecznie pozdrawiam,
Jacek
P.S. a.. powiem ze ten drugi kawalek znacznie lepszy i nie sypiesz sie tak bardzo
Hm... na wstępie dzięki za rzeczową krytykę Co do latania - do grania w punkt mi daleko, tym bardziej bez metronomu w słuchawkach, więc jakieś wahania tempa są nieuniknione, ale z czystej ciekawości sprawdziłem te nagrania z "tempo tapper'em" i jakiejś wielkiej tragedii nie zauważyłem - w poszczególnych fragmentach odchyły tempa zamykały się w większości wypadków w przedziale 2-3 bpm., co dla mnie i tak jest swoistym osiągnięciem, bo wiem, jak mi latało tempo podczas gry bez metronomu kilka lat temu Ale żeby nie było - cały czas pracuję nad poprawą dokładności i równym graniem.
Także dzięki jeszcze raz - krytykę przyjmuję i postaram się wyciągnąć wnioski
Pozdrawiam,
Grzesiek
_________________ Alchemy
Istanbul Agop
Paiste
Tamburo
Pearl
mnie się podoba choć wiele niedoskonałości tu moźna znaleźć
ale jam rządzi się własnymi prawami i to jest dopuszczalne, choć najlepiej słucha się zapisu grającym
słuchacze lepiej jeśli są na jamie niź słuchają zapisu.