Bardzo fajna gra, zazdroszczę umiejętności. lepiej nie przesadzać, a grac z przytupem, jest przytup fest, buja i miło się słucha. w 58 sek to paradiddle PLPPLPLL ? wnioskuję, że tak, ale chcę się upewnić.
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
PLPPLPPLPLPPLPPL - to nie było coś takiego? no i tam oczywiście różne odstępy.
W sumie to się nie wsłuchałem za bardzo ale przypominało mi coś co też grywam. Nie potrafiłem od razu tego zapisac dobrze, to po prostu wybiłem sobie rytm na klawiaturze
DLa tego też nie dałem jak te odstępy o które mi chodziło
_________________ hi-hat to tętno, stopa to serce.
Mialy byc jakies filmiki ale zamiast tego bedzie odrobina proznosci - wygralem ostatni konkurs u Johnstona, ktory polegal na tym, zeby wziac zagrywke KRLKKR LRLKRL (kick, left, right) i zrobic z nia "cos kreatywnego"
Wysłany: Wto 21 Wrz, 2010
Właśnie skończyłem oglądać te filmiki (dopiero teraz zauważyłem Twojego posta). I już miałem się szykować do złożenia Ci gratulacji na PW, ale widzę, że już zadziałałeś.
Tak więc, mega gratulacje. Kopara mi opadła do podłogi jak to oglądałem. Pokonałeś ludzi z różnych zakątków świata. Jedak Dom mówił prawdę, co do tego, że w Polsce mamy świetnych perkusistów i Ty jesteś tego przykładem. Pozazdrościć umiejętności.
Jeszcze raz gratulacje.
pozdr
_________________ Kimi wa baka.
Ostatnio zmieniony przez BaRt Wto 21 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Osobiste zdanie:) szczerze.... za bardzo lansiarskie podejscie do tematu, gra na poziomie ale filmiki bez duszy. Graj więcej i nie marnuj czasu na necie. powodzenia
Wysłany: Nie 25 Gru, 2011
wszystko zajebiscie technika time itd..... ale kurde, pamietam Ciebie w tematach progresywnych, tool... idź ta droga nie idź w strone jazzu... nie mowie od razu graj metal itd.... jesli masz kase z jazzu - zajebioza - ale bardzo chcialbym Ciebie zobaczyc jeszcze w klimatach Tool, dream theater itp... nie doczekalem sie materialu Karras nagranego z Toba !!!