Witajcie. Mam do was forumowiczów ogromną prośbę. Skomponowałem i nagrałem sobie całkiem ciekawy kawałek (tak mi się wydaje), lecz niestety nie mam jak nagrać perkusji do tego. Czy mógłby ktoś nagrać mi pod mój utwór perkusję? Kawałek chcę wrzucić na YT więc w opisie dopiszę nick i podam link do profilu na forum osoby, która mi nagra to. Jeżeli ktoś chciałby pomóc to piszcie w temacie albo na maila mrgruszqa@gmail.com
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011
nie mam technicznej mozliwosci nagrania tego na normalnych sciezkach, ale moge dla funu sobie do tego pograc na salce i sie nagrac, moze ktos skorzysta z niektorych patentow
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
nie mam technicznej mozliwosci nagrania tego na normalnych sciezkach, ale moge dla funu sobie do tego pograc na salce i sie nagrac, moze ktos skorzysta z niektorych patentow
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011
spoko, jak nie zapomne to postaram sie w tym tygodniu to zrobic tylko od razu uprzedzam, ze nie jestem zadnym wymiataczem no i jakosc tez watpie aby powalala
masz moze to w tabie jakos rozpisane gdzies?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!