Wysłany: Nie 20 Mar, 2011
Widzialem juz wczesniej, jest miodnie Bugi, jak zawsze zreszta
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Strasznie prosto i nieskomplikowanie zagrane. I to jest bardzo duży komplement ode mnie, tak jest najlepiej i najtrudniej! Fajnie buja, jest feeling, choć - nie mówię o waszej grze, bo rewelacja - coś mi nie pasuje w całościowym brzmieniu. Jest to jakieś zbite, zduszone. To już materiał po masteringu i mixach?
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
To jest prosto ze stołu, taka mała relacja z rejestrowania podstawowych śladów:) Mixy i master dopiero będą i jak dobrze pójdzie to w wakacje płytka wyjdzie
Jak dla mnie to zajeboza. Gary brzmią rewelacyjnie, a i całościowo jest świetnie. Po masteringu to dopiero będzie ogień. Ten drugi numer coś zalatuje mi troche Michelem Camilo i Wecklem. Świetna robota, czekam aż materiał wyjdzie, pozdr.
Btw. perka to Yamaha Recording Custom ? I jeśli możesz zdradź co to za werbel, bo brzmienie mi się cholernie podoba.
Ostatnio zmieniony przez wAve Wto 22 Mar, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Perka to Yamaha Maple Custom, chociaż Recordinga chyba też niedługo sobie sprawię, bo świetnie sie sprawdza kolegom w studiu. Werbel to w pierwszym utworze Ludwig SuperSensitive 14x6,5 z 73 roku a drugi to Yamaha Elvin Jones Signature 14x7