Dzieki serdeczne za dobre słowo koledzy... Jak widać niektórym mimo wszystko żal du** ściska jak widzą że ktoś stara się coś robić i idzie do przodu...
jak dla ciebie "isc do przodu" to napierdalanie blastow i dwie stopy 300bpm a na gitarach napierdalanie jak najszybciej struny e i swinia na wokalu to powodzenia, macie talent
Dzieki serdeczne za dobre słowo koledzy... Jak widać niektórym mimo wszystko żal du** ściska jak widzą że ktoś stara się coś robić i idzie do przodu...
jak dla ciebie isc do przodu to napierdalanie blastow i dwie stopy 300bpm a na gitarach napierdalanie jak najszybciej struny e i swinia na wokalu to powodzenia, macie talent
a co zazdroscisz?? rob swoje a oni beda robic swoje i tyle...boli cie to czy jak? troche polaczkowosc wychodzi co ?
@slayerprk - chlopie, w czym tkwi twoj problem? nie slucham takiej muzy, jaka gra Patholog ale gdzie mam powod, zeby go obrazac? chlopaki graja to co czuja i gówno ci do tego, kolego.
jesli muza ci nie odpowiada to nie zagladaj do tego tematu, albo zaloz wlasny - "co myslicie o muzyce grindcore" - i tam sie wypowiedz.
albo jeszcze lepiej - wklej swoj filmik i pokaz nam, jaki to z ciebie swietny, otwarty na rozne style bebniarz. z przyjemnoscia poogladam
@slayerprk - chlopie, w czym tkwi twoj problem? nie slucham takiej muzy, jaka gra Patholog ale gdzie mam powod, zeby go obrazac? chlopaki graja to co czuja i gówno ci do tego, kolego.
jesli muza ci nie odpowiada to nie zagladaj do tego tematu, albo zaloz wlasny - co myslicie o muzyce grindcore - i tam sie wypowiedz.
albo jeszcze lepiej - wklej swoj filmik i pokaz nam, jaki to z ciebie swietny, otwarty na rozne style bebniarz. z przyjemnoscia poogladam
żenada, ludzie.
Dokladnie. Kazdy robi i gra to co go kreci. Im wiecej roznorodnosci tym lepiej.
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Nie przesadzacie trochę?
Co Wy jesteście tacy delikatni??!!
Slayerprk napisał co o tym myśli i już, to jego własna opinia i nie ma się go o co czepiać.
Blanker wiem, że byś chciał aby każdy metalowy kawałek budził w nas zachwyt i żeby każdy pisał "Yeah, Szatan, Blasty, 666, Bydzia Brutal Heavy (itd.) Metal" ale tak nie jest. I nie ma co tu pisać, że "Każdy robi to co lubi..." bo tu nie o to chodzi. Ten dział służy do oceniania nagrań, które ktoś umieszcza i trzeba się liczyć, że będzie się pojawiała również krytyka.
Jeśli chcecie aby kawałki metalowe były oceniane tylko na "+" bez żadnego cienia krytyki to umieszczajcie je na forach metalowych, gdzie są ludzie, którczy czują ten klimat po całości.
Tylko jaki to będzie miało wtedy sens??
_________________ I Stworzył ON Rytm - Tak Minął Wieczór I Poranek - Dzień Ósmy...
@slayerprk: wiesz... z całym szacunkiem ale to że gram taką muzykę nie znaczy że nie potrafię zagrać innej. Jedna rada: leczenie swoich kompleksów obrażaniem innych NIGDY nie wyjdzie Ci na dobre. A może osiadłeś już na "laurach" i uważasz się za takiego wirtuoza instrumentu że czyni Cię to uprawnionym do ubliżania innym muzykom? gratuluję podejścia... chyba...
Joorex, Blady, blanker666: dzięki...
Thorn: słuchałeś? :>
_________________ "...Are You Ready For Holy Bukkake?!..."
Wysłany: Wto 18 Mar, 2008
@StawRos: rozumiem o co ci chodzilo...ale zauwaz jedna rzecz...slayerprk skrytykowal nie muzyke a kierunek w jakim uderza w swoich cwiczeniach patholog...nieistotne jest czy bedzie chcial ocwiczyc groove czy blasty...muzyk to muzyk i panowie perkusisci(i panie) szanujmy sie nawzajem bo mieszanie siebie z blotem jest dla mnie conajmniej idiotyczne...
aha i zauwazcie ze blanker nigdy nie zaatakowal kogos kto gra jazz tym ze takowy chce grac jazz i gdzie sa blasty...czasem rzuci czyms takim, ale raczej w formie zartu bo dobrze wiemy ze blanker na blasty jest bardzo wyczulony
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
StawRos: delikatni? dobrze że Ty jesteś taki... "twardziel"...
Chłopie według mnie (i jak widać nie tylko mnie) różnica między obiektywną krytyką, a krytyką podejmowaną przez niektórych jest zasadnicza... Normalnym jest że jeżeli ktoś jest nastawiony z góry na NIE to będzie mieszał z blotem mnie i mój zespół... ale na chłopski rozum czy wtedy to będize OBIEKTYWNA krytyka? nie wydaje mi się...
"Blanker wiem, że byś chciał aby każdy metalowy kawałek budził w nas zachwyt i żeby każdy pisał "Yeah, Szatan, Blasty, 666, Bydzia Brutal Heavy (itd.) Metal"" - bez sensu...
""Każdy robi to co lubi..." bo tu nie o to chodzi" - a o co do cholery? no powiedz mi o co? heh...
"to umieszczajcie je na forach metalowych, gdzie są ludzie, którczy czują ten klimat po całości" - skoro nie "czujesz klimatu" to po cholere oceniasz muzykę? przecież wiadomo że nie będzie to wtedy OBIEKTYWNA ocena...
"Tylko jaki to będzie miało wtedy sens??" - jaki? ano taki że ja jakbyś mi podrzucił kawałek dajmy na to hip-hopowy to nie potrafiłbym go ocenić... ale Ty potrafisz wszystko oceniać... gratuluję wszechstronności... ja zamierzam uczyć się całe życie...
...w tym ze na słowa krytyki reaguje słowami 'żałość' ? Sorry, mi się wydawało że jak tu sie daje coś do oceny to chyba po to zęby usłyszeć tą krytykę, bo dla mnie ludzie z podejściem 'jesteśmy zajebiści, damy to na forum żeby nam bili brawo a tym co sie nie spodoba to niech spierdalają' to jest dopiero żałość.
edit: po przeczytaniu reszty postów chciałem sprostować że nie miałem zamiaru krytykowania stylu muzyki tylko podejścia Pathologa do krytyki innych. Jeśli nie jesteś na nią przygotowany to nie umieszczaj tutaj żadnych nagrań bo nie wszyscy perkusiści jarają sie blastami i napierdalaniem na dwie stopy (no chyba że się mylę). Mnie oburzył twój komentarz względem 'woofa'. On skomentował to co pokazałeś, a ty najechałeś na niego bezpodstawnie. Naprawdę, ten dział służy do oceniania wiec licz sie z krytyka chłopie i przestań płakać. Najeżdżasz na tych co krytykują a włazisz w dupe tym co napisali że im sie podoba. Zastanów się trochę kto tu jest zakompleksiony.
Nie przesadzacie trochę?
Co Wy jesteście tacy delikatni??!!
Slayerprk napisał co o tym myśli i już, to jego własna opinia i nie ma się go o co czepiać.
Blanker wiem, że byś chciał aby każdy metalowy kawałek budził w nas zachwyt i żeby każdy pisał Yeah, Szatan, Blasty, 666, Bydzia Brutal Heavy (itd.) Metal ale tak nie jest. I nie ma co tu pisać, że Każdy robi to co lubi... bo tu nie o to chodzi. Ten dział służy do oceniania nagrań, które ktoś umieszcza i trzeba się liczyć, że będzie się pojawiała również krytyka.
Jeśli chcecie aby kawałki metalowe były oceniane tylko na + bez żadnego cienia krytyki to umieszczajcie je na forach metalowych, gdzie są ludzie, którczy czują ten klimat po całości.
Tylko jaki to będzie miało wtedy sens??
Stawros - wszystko sie zgadza - tyle tylko ze krytyka powinna byc konstruktywna - wytknac bedy- powiedziec gdzie co poprawic, zasugerowac to i owo - ok - rozumiem. ja takze nie preferuje akurat tego gatunku metalu ktory gra patholog, ale co z tego ? potepiam w czambul gatunek ? NIE.
Ale tu jakies dziecko ledwo trzymajace pauki znowu napada na sam gatunek jako taki - a z tym zdecydowanie sie nie zgodze...
Rownie dobrze mozna napisac ze reggae jest be, funk to kibel, rock to syf itp...
do slayerperk - TAK- zajebiscie mozna sie rozwinac grajac
"napierdalanie blastow i dwie stopy 300bpm" - jesli jeszcze tego nie wiesz to albo jestes tepy albo na tyle niedojrzaly - ze musisz sie MOCNO doedukowac. Z savoir vivru tez skoro nie umiesz uszanowac innych gatunkow muzycznych - zamykajacych sie w szeroko pojetej kulturze muzyczno - rozrywkowej.
ps. a jazz kocham tylko troche mniej niz grzanie na pelnych obrotach.
i mam na tyle swiadomosci ze trzeba wspierac kazdego ko cos tworzy a nie jest tylko bezmozgim konsumentem.
amen.
...w tym ze na słowa krytyki reaguje słowami 'żałość' ? Sorry, mi się wydawało że jak tu sie daje coś do oceny to chyba po to zęby usłyszeć tą krytykę, bo dla mnie ludzie z podejściem 'jesteśmy zajebiści, damy to na forum żeby nam bili brawo a tym co sie nie spodoba to niech spierdalają' to jest dopiero żałość.
edit: po przeczytaniu reszty postów chciałem sprostować że nie miałem zamiaru krytykowania stylu muzyki tylko podejścia Pathologa do krytyki innych. .
to co znacza te teskty
""napierdalanie blastow i dwie stopy 300bpm""
Cytat
Jeśli nie jesteś na nią przygotowany to nie umieszczaj tutaj żadnych nagrań bo nie wszyscy perkusiści jarają sie blastami i napierdalaniem na dwie stopy (no chyba że się mylę).
nie musisz sie jarac blastami zeby obiektywnie skrytykowac dana muzyke. OBIEKTYWNIE podkreslam - a nie ze "blasty to chujnia"
Skrytykuj jak czlowiek ze swiadomoscia muzyczna i perkusyjna - wtedy nie bedzie zadnych niedomowien.
jak dla ciebie isc do przodu to napierdalanie blastow i dwie stopy 300bpm a na gitarach napierdalanie jak najszybciej struny e i swinia na wokalu to powodzenia, macie talent
Dawno nie widzialem na tym forum takiej głupiej głupoty, pogratulować.
A odnosnie tematu : Gratulacje ! Keep up the good work !
dzięki wielkie za dobre słowo Franio. Na pewno nie zamierzamy przestać grać bo komuś się nie podoba granie blastów, tremolo, gutturale i pig sequele. Pogratulować tylko wszechstronności... Heh i śmieszy mnie to że tłumaczysz jak "krowie na granicy" a on/oni dalej swoje... szkoda gadać/pisać...
Patholog sluchalem...
co do Dying Fetus szacun troszke mi tylko braknie gitar gdzies nikna jak dla mnie momentami....jest zlo wiec jest git...na czym nagrywales?? to ci powiem wiecej spostrzezen....
narra
Nagrywałem na Yamaszce. Ale był to zestaw elektroniczny (modelu Ci teraz nie podam ). Podkręślam że był to mój PIERWSZY kontakt z elektroniczną perkusją więc może nie wszystko jest tak jak chciałbym żeby było.
Więc jednak potrafię zagrać Dyinga? hehehe
edit: po przeczytaniu reszty postów chciałem sprostować że nie miałem zamiaru krytykowania stylu muzyki tylko podejścia Pathologa do krytyki innych. Jeśli nie jesteś na nią przygotowany to nie umieszczaj tutaj żadnych nagrań bo nie wszyscy perkusiści jarają sie blastami i napierdalaniem na dwie stopy (no chyba że się mylę). Mnie oburzył twój komentarz względem 'woofa'. On skomentował to co pokazałeś, a ty najechałeś na niego bezpodstawnie. Naprawdę, ten dział służy do oceniania wiec licz sie z krytyka chłopie i przestań płakać. Najeżdżasz na tych co krytykują a włazisz w dupe tym co napisali że im sie podoba. Zastanów się trochę kto tu jest zakompleksiony.
No to jesteś ciężki frajer, bo ocenie na forum powinny podlegać umiejętności a nie styl muzyki. Jak Ci sie grind nie podoba to nie słuchaj, A nie, zgrywasz twardziela. Jak wolisz dicho to nikt cię za to nie krytykuje.
Co sie tyczy samej prędkości, to już w XVII wieku uważano że technika = prędkość.
Co sie tyczy samej prędkości, to już w XVII wieku uważano że technika = prędkość.
Ale czy mieli rację ? Częściowo tak, ale chyba nie do końca. Swoja drogą gdzie wyczytałeś tą informajcę? Lubuje sie w historii, wiec jestem ciekaw
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)