Jak dla mnie bardzo konkretne solo. Najkonkretniejsza 2 czesc, przejscie na werbel ze sprezyna:) Podoba mi sie, fason trzymasz, 3.5 roku grania jest niezle
Technika i umiejętności naprawdę bardzo spoko, ale jeśli mam szczerze oceniać solo... To za długie i w sumie trochę powtarzalne, lubię, jak bębniarz czymś mnie podczas solówki zaskakuje, a tutaj trochę takie tudu- dudu przez 6 minut.
Raczej na + ale pomyśl następnym razem coś ciekawego
Technika i umiejętności naprawdę bardzo spoko, ale jeśli mam szczerze oceniać solo... To za długie i w sumie trochę powtarzalne, lubię, jak bębniarz czymś mnie podczas solówki zaskakuje, a tutaj trochę takie tudu- dudu przez 6 minut.
Raczej na + ale pomyśl następnym razem coś ciekawego
Racja, ale koles jak na 3 lata -WYMIATASZ
cos ciekawego wymysl, ja wiem, moze jak Joey jordison lub Tony royster kiedy miał 12 lat:P
3,5 roku to wystarczająco żeby tak grać, pod warunkiem, że ten czas poświęci się na naukę a nie na 1 próbę tygodniowo.
Dla mnie bomba.
Kamerka chyba niezła bo dźwięk jest wypas
Wypas. Bardzo dużo luzu i kontroli, tego mi brakuje w moim graniu. Zgadzam się z przedmówcą, ja gram 3 lata, ale ćwiczę niestety od września zeszłego roku, czyli jakieś 4 miesiące, chociaż i tak widzę efekty