zapraszam na www.pneuma.kdm.pl . Jest tam jeden numer z naszej najnowszej demowki ( a raczej proby nagranej na setke) . Poki co jest jeden numer, ale co tydzien bedziemy wrzucac kolejne.
Zapraszam
dobre, dobre, dobre! ...a co z wokalem zrobiliscie..? powiem ze docieraly okrezna (nielegalna..? ) droga do mnie rozne wasze kawalki ('dom' czy np. teledysk do 'widzisz') i na podstawie - jakiejstam szczatkowej - znajomosci tychze moge stwierdzic, ze ewoluujecie - jest nieco inaczej stylowo niz bylo ale jestem na tak!
Nie chcę przesadzać, bo może się nie znam za bardzo na nagrywaniu, ale to jedna z lepszych 'setek' jakie słyszałem - mówie o brzmieniu i dynamice. Muza trochę za ciężka jak na moje gusta, ale wysłuchałem w całości ;]
Witam po tygodniowym urlopie macierzynskim od zeszlej soboty jestem szczesliwym ojcem Amelki
Perkusja to Pearl Export Select , zdeka rozbudowana . Dzis dostalem ramke Pearla , wiec niebawem zrobie nowe fotki zestawu
A co do blach to mam istna zbieranine. Zildjian Scimmitar bronze, zildjian a custom, sabian b8 pro Z zdjeciach wszystko bedzie .
poki co pojawil sie trzeci numer. zapraszam do wysluchania kolejnego kawalka
T.YoY, gratuluję córeczki!!!!!!!! Demko ma fajną energię, szkoda że takie to nieukształtowane (jak to demo bez wokalu), słychać, że coś z tego będzie mój klimat generalnie, pozdrawiam bardzo
Juz za 4 dni!!!
11 miast, 4 czołowe trójmiejskie zespoły, miliony decybeli i absolutny brak kontroli. Pneuma, Broken Betty, Psycholywood oraz Empire wspólnie ruszają w trasę po kraju