Grupa bez nazwy, stałego składu i przyszłości, ot spotkanie po godzinach. Odpoczynek od codziennych zespołów.
Muzyka wymyślona w trakcie nagrania, leniwie i bez ciśnienia
muffinman>
Spodziewałem się jakiegoś jamowania, a tu gotowy kawałek! Nieźle, jest moc i power. No i brzmienie jakby takie niepolskie. Tak, że mi się podoba.
pozdro
Tak, tak, starzy znajomi znów grają, w innym składzie i coś tam próbują. Czy to będzie kontynuacja tamtego zespołu, tego jeszcze nikt nie wie. Na pewno będzie nowa muzyka, mniej metalu (tzn. zero), więcej blusa i hardroka. I jak to zazwyczaj, zaczyna się od jamowania, aż pojawiają się piosenki.
I czy ja tam będę grał tego też nikt nie wie, bo mam na głowie inne projekty. Ale póki co, po godzinach
muffin man, gdzie takie brzmienie kręcą?
Ty chyba jakiś czas temu (na starym forum?) wrzucałeś już kilka próbek ze studia i pytałeś o radę, nie? Chyba, że mi się coś pokręciło...
A nagrane w bardzo drogim, zawodowym i wypasionym studio. Nazwy nie podaję, ale jak kto chce to mogę na ucho (PW) bo nagrywam tam nielegalnie
Po godzinach oczywiście
Inna sprawa, że sesja zajęła nam, czyli sekcji - perk 10 min, bas 20 min, reszta dogrywała potem, nie wiem kiedy
Ostatnio zmieniony przez muffin man Pon 01 Gru, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Świetne, szacun. Pozytywne, proste, z wykopem, fajnie zagrane. Czuć konkretny potencjał, numer się "wkręca"
Co do brzmienia to można by tam trochę poprawić, podejrzewam, że robione na szybko, chociaż to pewnie też wina jakości pliku(którą wrzuta ewidentnie nie grzeszy). Ale i tak nie jest źle
Wysłany: Czw 25 Gru, 2008
no kat jakby nie patrzec to yagarnator ma troche racji, troche z nagla zaczales duzo pisac...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Czw 25 Gru, 2008
@kat: peace, love & drums!
EOT
nawi albo lars wezcie wyrzuccie ten offtop...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
W ramach innych zajęć po godzinach byłem zaproszony na wernisaż, razem z perką aby na miejscu coś zagrać. Na miejscu zawiązał się zespół i zagrał 3 "piosenki".
100% improwizacji słowno-muzycznej, materiał powstał w chwili jego odgrywania
Bardzo pozytywnie, ladna improwizacja
Z wygladu bardzo przypominasz mi mojego ojca- tez taka siwa czuprynka z niego a jeszcze jak sobie przypomne co on to kiedys robil na moich bebnach to odrazu pojawia sie usmiech na mojej twarzy
W filmiku wyczailem fajny moment kiedy siedzace na kanapie dzieci zatykaja uszy, rozbawilo mnie to
Dobrze wchodzi i rzeczywiscie brzmienie bardzo fajne. Cieszy fakt, ze jeszcze sa ekipy, ktore graja po prostu rocka a nie jakies wydumane pseudo niu punk rockowe emo bounce..