Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Potrzebna pomoc Pałkera
Potrzebna pomoc Pałkera
Autor Wiadomość
sick

Wysłany: Pią 03 Cze, 2011   Potrzebna pomoc Pałkera

Cześć

Potrzebuje pomocy z perką, chodzi konkretnie o zrobienie nawet prostego podkładu perkusyjnego ( może być też bass) pod konkretny kawałek i na przyszłość. Wszystkie te programy które pobrałem superdrum fx, guitar rig, med tracker itp. Chyba nie umiem ich obsługiwać lub nie da się tam nagrywać gitary bezpośrednio z portu USB. Mam wzmacniacz który posiada interfejs USB i np. w audiocity nagrywam sobie bez problemu, a chcę nagrywać gitarę a potem do niej dorobić podkład

Tutaj jest ten kawałek dziękuje za pomoc!

http://sendfile.pl/77013/pawcio.mp3

Pozdrawiam, Paweł

borbah 

Wysłany: Sob 04 Cze, 2011   

Raczej ciezko ci bedzie pomoc bo z tego co slysze bardzo lecisz do przodu juz od poczatku. Metronom w dlon kolego i od nowa :) pozdro

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Potrzebna pomoc Pałkera