Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Projekty, projekty, projekty
Projekty, projekty, projekty
Autor Wiadomość
Tomkin 
6 Trainers

Wysłany: Pon 12 Lip, 2010   Projekty, projekty, projekty

Witam wszystkich forumowiczów :)

Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc tym bardziej WITAM wszystkich :)

Cóż... mam nadzieję że nie zgrzeszę zamieszczając tu linka do YouTube'owskiego kanału na którym znajdziecie kilka projektów mojego wykonania. Perkusiści muszą mi wybaczyć ale niestety nie zajmuję się graniem na drumach ( chociaż bardzo bym chciał :P - fundusze ledwo starczają mi na pokrycie kosztów związanych z moją pasją jaką jest gitara ). Od jakiegoś czasu, może to miesiąc, może dwa - zaczynam próbować śpiewać ( lub jęczeć do mikrofonu - jak kto woli ). Nie jestem po żadnych szkołach muzycznych - co robi ze mnie przysłowiowego samouka :)

Jeżeli znajdziecie chwilkę wolnego czasu to odwiedźcie mojego YT i powiedzcie co o tym wszystkim myślicie [ http://www.youtube.com/user/potforeq1 ]. Chętnie powymieniam się doświadczeniem i poglądami na sprawy muzyczne ( i nie tylko :P )

Miłego dzionka :)
Pozdrawiam

Tomkin

aldi

Wysłany: Pon 12 Lip, 2010   

Archiwum.
Ostatnio zmieniony przez aldi Czw 09 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

kubawe 
Forumowy Oszołom

Archiwum.
Ostatnio zmieniony przez kubawe Sob 14 Sie, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

Anarchismo 
Cowboy From Hell

muza by jeszcze w tłumie uszła, ale wokal i teksty tragiczne. Odpuść sobie to i skup sie tylko na gitarce.

Tomkin 
6 Trainers

dziękuje za wszystkie podpowiedzi ;) każda sugestia, nawet ta negatywna jest dla mnie bardzo ważna :)
coż więcej mogę powiedzieć, świat zbudowany jest w taki sposób że praktycznie każdy z nas rożni się pod względem gustów muzycznych - jedni wolą słuchać o rozjeżdżanych kotach na autostradzie zbudowanej na ciałach żądnych sexu dziewic, inni o niespełnionej miłości ,przemijającym czasie, gwiazdach, włosach powiewających na wietrze i...w każdym razie, są gusta i guściki.

Zdaję sobie sprawę z tego że moj wokal pozostawia wiele do życzenia, są słyszalne fałsze, poślizgi na zakrętach i daleko daleko mi do momentu w którym powiem sobie, i usłysze zarazem od innych - że zaśpiewałem coś dobrze. No coz, daleka droga przede mna. Jedni mówią - daj sobie spokój, inni żebym próbował dalej. Wierzcie lub nie, zacząłem śpiewać, a dokładniej "śpiewać", stosunkowo niedawno. Wiem że struny głosowe jakimi obdarzyła nas matka natura są również, bądź co bądź - instrumentem - z taką różnica że nie możemy ich przestroić ani dostroić - możemy je wyrobić trenując. Jeżeli po kilku miesiącach powiem sobie dość to przynajmniej będę zadowolony że spróbowałem - no bo co mam do stracenia ;) Lepiej żałować czegoś co się zrobiło, niż czegoś czego się nie zrobiło - bardzo mądre przysłowie btw ;p

Na dobrą sprawe na chwilę obecną nie mam pojęcia jak trzyma sie mikrofon, nie mam wyrobionego stylu, a nóż znajdzie się taki który wpasuje się w moje możliwosci wokalne ? zobaczymy :)

jeżeli będe miał coś przygotowanego, co wg mnie godne będzie podzielenia się z wami to napiszę, o ile mnie za to nie zlinczujecie :)

Za wszystkie uwagi raz jeszcze, serdeczne dzięki :) i wybaczcie że wtrącam się miedzy perkusistów, kiedy sam do nich nie należe. Wlazłem na to forum bo mi oyeba** salkę prób na pokaźna sumkę 20 tysięcy - gitary, piece, perka, nagłośnienie wokalowe itd... - szukałem tutaj ofert z ich sprzedażą.

Nie dajmy umrzeć pasji :) pomimo wszystko

Chwałą bogu można edytować posty :) przesyłam cięższy świeżo zaczęty projekt - bez wokalu ;p http://w278.wrzuta.pl/aud...b34/cgc_projekt
Ostatnio zmieniony przez Tomkin Wto 13 Lip, 2010, w całości zmieniany 3 razy  

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Projekty, projekty, projekty