Wysłany: Nie 27 Sty, 2008 radosna tworczosc:) takie tam walenie w barabanki.
witam!!! na poczatek moze sie przedstawie bo jest calkiem nowy(acz kolwiek odwiedzam stronke regularnie) Mam na imie Andrzej, chcialem przedstawic moje wypociny:) podczas moich spotkan z perkusja co jest zadkoscia ze wzgledu na brak czasu. Na codzien gram w zespole o dzwiecznej nazwie "Haratacze" a to moje dzwieki:)
Jest dobrze Widać, że sporo nad wprawkami siedziałeś. Szkoda tylko, że chyba zabrakło Ci nowych pomysłów, bo większość sola zagrana jest na kilku patentach, które powtarzasz w różnych konfiguracjach(takie jest moje wrażenie). Co nie zmienia faktu, że podobało mi się
Keep on groovin' !
Pozdr
jak pisalem w temacie filmik jest nagrany podczas cwiczenia (nagrywam sie bo analizuje bledy) niestety slaba jakosc bo zaparatu fotograficznego dzieki za dobre slowo
Brawo niuniek!
Świetna technika i swoboda gry, no i pozycja za zestawem- referencyjna wg mnie. Bardzo dobrze budujesz solo (nawet jeśli to tylko trening), wszystko z tych samych patentów ("Accents and rebounds" się kłania) to prawda, ale ładnie i konsekwentnie poukładane. Wszystko w time ładnie siedzi, dobra dynamika i ekspresja gdzie trzeba, detale troszku z Konrada, ale ok-ok, to zacny wzór. Coś z innej beczki by się przydało od czasu do czasu i mniejsza przewidywalność całości, ale i tak jest bardzo dobrze.
Ciekawe jak grasz z kapelą, jak coś masz to wrzucaj, chłopie.
Podoba mi się, nie umiem tak.
Tak trzymać.
pozdro
jaqb! niestety jak grali na woodstocku mialem przerwe w graniu z harataczami bo bylem za granica:(...ale mam nadzieje ze okazja sie powtorzy i bede mial przyjemnosc tam zagrac:) pozdro!