Wysłany: Pon 10 Mar, 2008 Rock, Prosze o glosy i komenty
Witam, gram 2 lata na bębnach, jestem totalnym samoukiem i wszystko do czego doszedłem (i nie doszedłem) zawdzieczam sobie. Jezeli ktos ma ochote posluchac rockowych klimatów i zostawic po sobie słówko to zapraszam do komentowania.
Witam!Zadaj sobie pytanie ?CZy ja naprwdę chce to robić?Bo jesli już myslisz o tym że moze by to zostawić to jest niedobrze.Poprostu jesli chcesz i kochasz to to ćwicz ile wlezie, nawet jak Ci ktoś powie ze nie umisz grać czy co (ja tak nie twierdze) to niebierz tego bardzo do siebie tylko idz dalej ćwicząc aby osiągnąć swój cel w tej branży(sie tak wypowiem) i polepszaj sie a nie zrażaj sie : o bo mi to nie wychodzi to po co mam grać jak tego nie zagram-to tym bardziej poświęc temu czas aby coś co chcesz osiągnąć wyćwiczyć.
Co do nagrania-spoko ale mogłeś bardziej przyświrować, dać jakąś ciekawszą swoją partie itp. ale ogólnie to spoxik:) Pozdro i wytrwałości w dązeniu do celu.
Tzn grania na bebnach nigdy nie porzuce, i nawet nie wyobrazam sobie nie siasc przynajmniej na chwile przed instrumentem kazdego dnia Poprostu nie wiem czy to moje granie sie do czegos nadaje i czy ma jakis sens
_________________ Perkusja to moja kochanka, leje ją dość często, lubi to, dlatego tak nam razem dobrze.
Ma ogromny sens, dajesz rade szkoda ze cie tak wyciszyli na tym nagraniu (bez nadmiernej wazeliny) ale wolal bym Ciebie uslyszec z basem troche glosniej niz te ogluszajace klawisze
Fajowskie Moze i my sie do nagran niedlugo zabierzemy..... A grania to ty nie koncz, bo Chocbys nie wiem jak zle gral, to i tak jest to najbardziej wartosciowa forma spedzania wolnego czasu jaka znam!!(i najprzyjemniejsza, nieliczac zabaw z dziewczetami )