Wysłany: Czw 15 Lip, 2010 SAMMATH NAUR - The Limits are to be Broken 2010!!
Witam Państwa! Chciałem zwrócić uwagę Forumowiczów na to co w tych dniach dzieje się w szeregach SN. Jesteśmy obecnie w trakcie nagrań nowego albumu:
Beyond The Limits.
Materiał kopie dupala i jedynie bakterie i wirusy przetrwają jego 'launch'.
Beczki zostały już zarejestrowane. Krótki raport ze studia tutaj:
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010
wow! tylko tyle moge powiedziec! zamiatasz stary nieziemsko! twoj styl jakos od razu mi sie z inferno skojarzyl, nie wiem czemu ale muza pierwsza klasa!
p.s. szkoda tylko, ze takie ciemne te nagrania
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
przeciez to jest konwencja - znam tych ludzi osoobiscie w koncu to Bydgoszczanie ... [ no moze lucass mniej i zapewniam ze chlopaki to megaluzaki.
Niektórym ona po prostu nie odpowiada, się zgadzam z Larsem i lvj, ja tego nie kupuję. Nie chodzi o muzykę, a o sposób prezentacji, od razu na przegranej pozycji, bo mam wstręt do pępków świata. A czy są luzakami, czy nie, nie ma nic do rzeczy
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Pierwszy raport wzbudził niemałe kontrowersje, ciekawe co powiecie o tych materiałach:)
Zapraszam do dyskusji! Bardzo zależy mi na Waszych opiniach i uwagach.
Wysłany: Czw 13 Paź, 2011
moc!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!