jest wykop, świetne granie. bardzo fajny wokal i w ogóle. jakbyście grali coś w okolicach katowic to krzycz tam w odpowiednim dziale, obowiązkowo będę.
Fajna muza - wokal niestety słaby ale w tej muzie generalnie jakoś się broni.
Codo wokalu zmieniam zdanie po przesłuchaniu final sacrifice - no i w ogóle świetny to kawałek jest !!! tylko perka wyszła trochę jak elektroniczna ale ok.
oczywiście o ten kawałek mi chodziło
Send Forth Your Hope
album and band name
by Final Sacrifice
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011
Wow, jest miazgunia! Szacun!
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
jest wykop, świetne granie. bardzo fajny wokal i w ogóle. jakbyście grali coś w okolicach katowic to krzycz tam w odpowiednim dziale, obowiązkowo będę.
Jesteśmy z Mikołowa : ) 13tego marca była tu premiera naszego krążka. Kolejne koncerty można sprawdzić zawsze na my space, choć postaram sie zapamietac i dac znać =)
poza tym dzięki wszystkim wam wielkie za miłe słowa !
GRANIT, imho w tym gatunku żaden inny wokal nie wchodzi w grę. taki musi być i basta akurat w sight to behold wokal bardzo mi podchodzi. chłopaki darowali sobie chłopięce wokale jak w the devil wears prada i postawili na klasyczne darcie mordy co mnie się bardzo podoba.