Wysłany: Pią 06 Sty, 2012 skrillex bad romance lady gaga drum cover by granit777
no to jak ? karnawał jest przecież ... wrzucam do oceny moją wersję perki do delikatnie zakręconego przez Skrillex'a kawałka , w trakcie całego kawałka jest parę "podkrętek" - zachęcam do obejrzenia całości
Wysłany: Pią 06 Sty, 2012
Wygląda jakbyś trzymał te pałki trzema palcami. Niepotrzebnie umieściłeś ten szajs po lewej stronie.
I taka mała sugestia, o której już kiedyś pisałem... wrzucaj wszystkie filmiki do jednego swojego tematu, bo robi się bajzel (na czterech stronach tematu, znalazłem 10 Twoich tematów na covery, każdy oddzielnie).
_________________ Kimi wa baka.
Ostatnio zmieniony przez BaRt Pią 06 Sty, 2012, w całości zmieniany 1 raz
Spoko , może być jeden temat, może Admin wrzuci wszystko do jednego worka - ja chyba teraz już nic nie mogę z tym zrobić.
aldi - jeśli idzie o kawałek to dzięki za uwagi, podkrętka to powiedzmy chodziło mi np. w 1:40-1:50 , 2:50-2:58 , 3:03-3:12 , 3:34-3:43
co do stukanki to było moje założenie żeby była taka zdeka naparzanka w tym kawałku
BaRt - szczerze mówiąc to do tej pory nie wiem jak ja pałki trzymam , chyba po prostu różnie i w zależności od potrzeby
Powiedz mi o jaki szajs Ci chodzi z lewej strony