Świetnie chłopie! Super brzmienie, solo wysokie loty. Szkoda, że brakuje punktu odniesienia, znaczy, do czego to solo zagrałeś...
Jak dla mnie wzorowo. Przez te wizulane efekty specjalne mniej widać, ale bardzo ciekawy, purystyczny zestaw, brzmienie bajka. Więcej takich nagrań, poproszę. Podoba się.
pozdrawiam
Było do czego grac i publika swietna Na klawiszach Dorota Zaziąbło, git. - Lukasz Lechowski (to wlasnie premiera jego solowej plyty), kontrabas - konrad Basiuk
Nice drums! Is he really a Pole? If so, is he already here in UK? If not, he should come and play in London, definitely.
nawet anglikom sie podoba
_________________ . . . przez całe stulecia wywyższał człowieka nad zwierzę i wznosił go ku wyżynom nie kij, ale muzyka: czar powabnej prawdy, powab jej wzorców. Borys Pasternak
Gram na perkusji Yamaha Recording Custom z konca lat 80-tych. Stan Idealny! Tomy 8/7 , 10/10, 12/10, 14/12, 16/16, 20/16. Werbel - Pearl Dennis Chambers. (ale na tym nagraniu Tama Starclassic z mosiadzu) . Oczywiscie wszystkiego nigdy nie biore, bo najzwyczajniej mi sie nie chce tego targac, zreszta i tak nie ma potrzeby... Z blachami trudno bedzie sie okreslic... ale hi-hat mam od kilku lat ten sam: Zildjian K/Z 13". Na tym nagraniu glownie sabiany HHX i Paiste Traditional Medium-Light Ride 22"
Widziałem Cię jakieś 2-3 lata temu w Katowicach na egzaminie - nie wiem czy to był Twój , czy grałeś w sekcji, ale lekko mnie zdołowałeś
_________________ Taye Go-Kit
Roland TD 4K
Ja(zz)centy
Wysłany: Pon 18 Lut, 2008
Przemku,
solo jest... hmm... smaczne!
wszystko wywazone, wysmakowane, bez kompleksow... poziom co najmniej polski top (nie mnie oceniac juz taki poziom, ale odwaze sie powiedziec "SWIATOWY").
nie wiem czy Ci gratulowac czy samemu lapac dola
BoBiQ
Wysłany: Pią 07 Mar, 2008
wyjebiscie:)
_________________ jeśli nie wiesz czym wyjść, to wyjdź wejściem:)
karizma
Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008
Konkret brzmienie, dosyć dziwna forma ale mimo wszystko powalające. Technika bez zarzutu, fajne patenty (momentami Colaiuta).
Piękna robota. Oby więcej takich i jeszcze lepszych!
Pozdrawiam!
_________________ If You Suffer From Constipation
Shit Is Better Than Salvation
karizma
Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008
Na marginesie cholernie zazdroszczę tak rozbudowanej umiejętności improwizacji. Ukłon do stóp!
_________________ If You Suffer From Constipation
Shit Is Better Than Salvation
olli
Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008
Dziś miałem okazję poznać pana Przemka osobiście i na własne oczy przekonać się o wysokich umiejętnościach grania na perkusji
A solo wypas, Pozdrowienia