Wysłany: Pią 18 Lis, 2011
we wtorek jade do swojego zespolu, nasz gitarzysta jest swietnym (imo) realizatorem, on umie to robic, wiec podpytam i jesli dowiem sie cos sensownego, to bym napisal. on sam zrobil pare coverow w ten sposob.
This is another drum cover of a remix produced by Tim Hewitt. Its a metal remix of a Katy Perry song titled Fireworks (Firedjent). I really enjoy his work with these remixes. He does a really good job putting these together! And they are super catchy!!! He was kind enough to provide me with a mix of his track with the drums turned down a bit so I could mix my drums easier over top.
Może po prostu po pierwsze spróbuj się zwracać do zespołów które chciałbyś coverować czy nie można dostać ich tracków bez garów, tudzież może wiedzą gdzie te tracki możesz dostać ? Prawie każdy band ma teraz swoje fejsa i maila więc wal do źródła od razu.
Druga rozwiązanie (nie wiem moze juz próbowałeś ale jak nie to) poszukaj na youtubie gości którzy już nagrali jakieś covery które Ty też chciałbyś zrobić i walnij posta pod nimi albo po prostu wyślij im maila w jaki sposób dostali tracki bez garów, tudzież jak te tracki garów powycinali tudzież przykręcili do minimalnej głośności ?? Od nitki do kłębka myślę że dojdziesz w końcu jak goście robią takie rzeczy.
By the way - jak juz odkryjesz tą prawdę ostateczna nie zapomnij się podzielić wiedzą
Ostatnio zmieniony przez El Nino Sob 19 Lis, 2011, w całości zmieniany 1 raz
a tymczasem jakies tam nastepne video...na szybko...i kurde jak tak obejrzalem to w morde krzywo...ale co tam...nie chce mi sie jeszcze raz...moze za jakis czas powtorze to wrzuce lepsiejsze )
A ja pamiętam! I powiem ci, wolę jednak 2004 AD. Był jasny i czytelny diabeł, a teraz no nie wiem. Jakieś bóstwa prędkości pomniejsze. Stare ssie jak cielak.
Wysłany: Sob 26 Lis, 2011
Cytat
we wtorek jade do swojego zespolu, nasz gitarzysta jest swietnym (imo) realizatorem, on umie to robic, wiec podpytam i jesli dowiem sie cos sensownego, to bym napisal. on sam zrobil pare coverow w ten sposob.
Cytat
ok jak cos to czekam na wiesci...pzdr
czyli z tego co sie dowiedzialem, jako tako calkowicie nie mozna usunac bebnow ze sciezki, co najwyzej wyciac lub poszerzyc pewne pasmo, tak , by bylo slychac glosniej reszte poza perka ktora sie na tej zasadzie scisza. tez za bardzo nie rozumiem, musialbym zaczac sie w to bawic, bo na obecna chwile nie mialem okazji przeprowadzac takiego zabiegu. sa programy pewnie w necie za free w ktorych mozna zrobic to automatycznie. pozdr.
I powiem ci, wolę jednak 2004 AD. Był jasny i czytelny diabeł, a teraz no nie wiem. Jakieś bóstwa prędkości pomniejsze. Stare ssie jak cielak.
No stare ssie dobrze - chociaż słychać, że studyjnie nagrywane.
To nowe koncertowe - to nie wiem w ciem rieć idziot. Jakoś momentami takie spóźnione, nie do końca wymięśnione na siłowni chyba na dziś dzień.