Wysłany: Sob 17 Lip, 2010 Sphere & Th0rn - kanal youtube!!!
Siemanko!!!
W takim razie i ja zakomunikuje ze sesja naszej dwojki zakonczona. Plyta roboczo narazie nazwana Homo Hereticus. Wsrod nich wdzieczne utwory o milosci!!
dead christians stench
homo hereticus
darkening (darkside ) origin
slave to the holy desciple
lifegiving venom
holistic paralisys
sinfather
pilgriage of Grace
drowning in misery
Juz niedlugo numer promujacy lub skrot po numerach...tylko musim zrobic
pzdr!
T.
Sphere established in 2002 was standing for death metal as it always meant to be. Rooted in brutal, straight forward and yet genuine old school death metal. After few line up changes band recorded “Spiritual dope” demo and “Damned Souls Rituals” album followed by skull crushing gigs. Three years passed and Sphere entered Zed Studio to record revolting album “Homo Hereticus”. It stems from death metal origin but it’s enriched in fresh groovy ideas. “Homo Hereticus” is a powerful tool blasting minds and souls. It makes a perfect base upon the redemption march.
“Homo Hereticus” tracklist
1. Forever Sworn to Blasphemy
2. Godless Profanity
3. Third Scent Carcass
4. Sadistfucktion
5. Homo Hereticus
6. Holistic Paralisys
7. Psalm to the Dark One
8. Grave's Cold Darkness
9. Vengeance
10. Devils Reunion
11. Beyond Madness of Gods
12. War
Wysłany: Sro 22 Gru, 2010
kiedy bedzie cala plyta dostepna do zakupu? pierwsza wgniata, wiec sie spodziewam miazgi i po drugiej
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Klima no pod linkiem masz probki po 20-30sek mniej wiecej mozna sie przekonac o motywach....a kiedy sam jeszzce nie wiem...szukam wydawcy...mam nadzieje ze wiosna 2011
co do wypowiedzi kolegi aldi...spodziewalem sie...tak czy siak dziekuje
Wysłany: Sro 22 Gru, 2010
chrzanic probki nawet w promo nie wchodzilem, wole poczekac na calosc
troche poznawo, mialem nadzieje, ze jakos po nowym roku czy cus
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sob 23 Kwi, 2011
jaka miazga oO wyprowadzam sie do warszawy, zebys mnie uczyl
dobre tempa - fajne pomysly - podoba mi sie...stopki robia przepisowa sciane w tle .... zgodnie z instrukcja
momentami skocznie jak impaled nazarene dobra muza. ...
kiedy plyta bedzie dolaczona do 'na zywo' ew 'zycie na goraco' ?
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Ostatnio zmieniony przez blanker666 Nie 24 Kwi, 2011, w całości zmieniany 2 razy
o wokalu nie mówię bo mi się nie podoba choć jest dość zrozumiały, ale muzycznie bardzo fajnie, brzmienie gitar, bębnów, bardzo fajne, cały zestaw gada bardzo dobrze.
Aldi można nie być fanem danego gatunku muzyki i coś konstruktywnego sklecić, słyszałem już trochę nagrać black czy death metalu i czasem to jest rzeczywiście łududu tylko.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Wysłany: Sob 30 Kwi, 2011
Jestem wgnieciony, tempa mega, generalnie Twoje partie sa kosmiczne w kazdym calu Thorn, rzeznia!
Muzycznie, odczuwam wplyw vitali na Was, jest rzeznia, ale melodyczna, nie taka jak np w decreipt birth i to mi sie podoba, slucha sie naprawde meeeega przyjemnie, wpada w ucho Dzieki bogu mam loop na youtube, wiec moge sobie katowac
Jeszcze jedno. Skoro walicie trasy z naprawde znanymi kapelami, umiejetnosci macie wielkie, nie myslales zeby "CV" rozeslac do firm bebniarskich w celach endorsmentu?
z tymi umiejetnosciami to nie przesadzaj man....jeszcze duuuzo pracy....dwa co do endorsmentu oczywiscie ze myslalem...ale wiesz....nie gramy tras typu 30-40 koncertow zeby dostac elegancki endorsment a az takich plecow to ja nie mam w kazdym badz razie cos tam kombinuje....i dzieki za mile slowa...chlopaki sie uciesza
Wysłany: Pon 02 Maj, 2011
dla mnie muzycznie i technicznie mega miazga, swietnie sie słucha, muza jak najbardziej moja i słysze tez wpływy starszego decapitated, choć wg wielu moge sie mylic, czuje tu oryginalnosc gatunkową, nie sadziłem ze to bedzie az tak mi podchodzic... miałbym zaszczyt postawić Ci browara przy jakiejs okazji jeśli kiedys sie spotkamy - na pewno na nie jednego zasłuzyłęs no i jakies lekcje na twina bo nogi mam tragiczne
dla mnie muzycznie i technicznie mega miazga, swietnie sie słucha, muza jak najbardziej moja i słysze tez wpływy starszego decapitated, choć wg wielu moge sie mylic, czuje tu oryginalnosc gatunkową, nie sadziłem ze to bedzie az tak mi podchodzic... miałbym zaszczyt postawić Ci browara przy jakiejs okazji jeśli kiedys sie spotkamy - na pewno na nie jednego zasłuzyłęs no i jakies lekcje na twina bo nogi mam tragiczne
Thorn to ma czuja, zamiast podziekowac za komplementy, to slowo klucz znalazl i od razu odpowiedz
dzieki takim ludziom jak Ty Thorn, człowiek, przecietny zuczek ma chec wpakowac sie w busa i jechac do wawy na tego browara... serio mowie, podoba mi sie ze któś taki jak Ty, grajacy na profesjonalnym poziomie, jest otwartym człowiekiem
a wogole podobaja mi sie twoje kick blasty z hihatem w pulsacji cwiercnutowej... maja fajny groove moze cos uda mi sie nagrac kiedy, tez bym sie czyms chciał pochwalic
nie ma co thorn, jestem w Twoim fanem i jak bede w wawie, o ile bede w stanie zrealizowac pomysł, bede prosic o audiencje :D
dajze spokoj bo az sie zaczerwienilem chyba )) dzieki za mile slowa...ciesze sie ze sie podoba...wszyscy przeciez jestesmy normalnymi ludzmi i generalnie wszystkim chodzi o dobra zabawe nie?? takze nie gadaj o jakichs zuczkach tylko lomotaj jedynki, pij piwo i bedzie git ! pozdrowka i mam nadzieje ze niedlugo bede mogl sie pochwalic czyms wiecej niz jednym numerem...no ale niestety poki nie wydamy to kupa malinowa...krotko mowiac...
pzdr
m.
Ja to Ci już na GG mówiłem jakiś czas temu ale w sumie to i tu nie zaszkodzi
Waszą pierwszą płytę bardzo lubię i do dzisiaj do niej wracam. Nowy track mocno obiecujący, jest zapierdol jak trzeba, pachnie siarką i jęczącymi duszami, wszystko brzmi jak powinno. Tych szybkich stóp to Ci dziadzie zazdroszczę Jedyne co mnie wkurwia ale to mnie wkurwiało w Twoim graniu od zawsze to ten mocno ściśnięty hihat w momentach kiedy grasz na otwartym. Aż się prosi żeby mu dać więcej luzu i żeby trochę poszumiał
Ogólnie zero wstydu, 666/10, papa Lucyfer na pewno jest dumny.
Kubus....na HH mam zluzowane oba hihaty....moze problem w tym ze moim glownym hihatem byl Meinl Byzance 12'. Malutki to moze malo go dlatego...choc mi sie wydaje ze jest go sporo no i dzieki za opinie!
Dobre technicznie, mocne i krótko mówiąc zajebiste!
Ostatnio zmieniony przez swistak_ss Nie 22 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz
Ja(zz)centy
Wysłany: Pon 23 Maj, 2011
Misiek... co tu duzo PROFESKA czlowieku! o wiele LEPSZE niz Wasza pierwsza plytka (przynajmniej to co slyszalem). rozwineliscie sie - grasz precyzyjniej i... moim zdaniem CIEKAWIEJ (duzy plus).
gratki i serdeczne pozdrowienia!
J.
PS. slychac powera. chetnie bym zobaczyl jak blasty cisniesz; moim zdaniem taki polski Kolias z Ciebie rosnie
Ostatnio zmieniony przez Ja(zz)centy Pon 23 Maj, 2011, w całości zmieniany 1 raz