Carlos, fajowo i bezkompleksowo. Lekko to wchodzi i całkiem przyjemnie się słucha. Głos momentami bardzo się podoba, myślę, że śpiewa trochę na 75 procent możliwości i trochę z przyczajki, jak Kanclerz zauważył, mało radośnie. Jeszcze więcej optymizmu.
Bardzo przyzwoity materiał. Pierwsze wrażenie: Spin Doctors ("Changes") , ale ten wokal...nie wiem czy pasuje mi z muzą, ale na pewno ma coś w sobie intrygującego ("Wicked Man"). Ciekawe, w którą stronę pójdziecie...
pozdro
Jeszcze raz dzieki za komentarze, kazda opinia jest pomocna
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
Bębniarek
Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007
Bardzo fajny materiał , po pierwsze odrazu wchodzi , chce się posłuchać tego jeszcze raz tak też zresztą zrobiłem , podoba mi sie surowizna brzmienia , wszystko na swoim miejscu , bardzo fajne , czekam na więcej
"Changes" - Spin Doctors na maxa (nie mam nic zlego na mysli), zwrotka skojarzyla mi sie z Janis Jopllin, ale nie chodzi o vocal tylko o charakter, tak jakos mi to do glowy przyszlo, drugi numer ma fajny klimat:)) i kolejne skojarzenie ze..... Skunk Anansie...troche sporo tych skojarzen, ale mi sie wszystko z czyms kojarzy:)))) ogolnie fajnie, konkretnie:)pozdro
w ramach off festiwalu na jednej z imprez towarzyszących zagralismy koncert w MCKu Mysłowickim.
Wreszcie udało mi się wydobyć film, troszkę krótko, ale jest dość objętościowe - stąd problemy. Ale powrzucam zaniedługo więcej:
Link:
http://myspacetv.com/inde...ideoid=17224199
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet