Witam. Zamieszczam link do dema, ktore nagralismy we wlasnym zakresie. Zapraszam do przesluchania i konstruktywnych komentarzy.
http://uploader.pl/?d=C8ACFF3B1
Basisty wam brakuje, poza tym czy jest w tych czasach popyt na taki rodzaj muzy metalowej? z tego co widzę to młodzież zdemoralizowana i poszukują czegoś nowego a my zamiast im to dać to kopiujemy stare dobre kapele. Powinni tego zabronić. Pewnie ktoś napisze ale czy można wymyślić coś nowego przecież już wszystko wymyślono. Odpowiedź jest prosta 40 lat temu też tak myśleli :)Życzę sukcesów i jak największej ilości świetnych koncertów u boku gwiazd. Polecam również pomyśleć, pokombinować i wprowadzić jakąś nutke świeżości żeby człowiek słuchają nie miał takiego wrażenia jak teraz- kurcze przecież ja to skądś znam.
rozumiem ciebie stary... czujemy taka muza wiec robimy cos na ksztalt tego, oczywiscie to co zaprezentowalem to nie wszystko, siegamy tez do innych odmian tejze muzyki, zeby zrobic cos innego, ale nie o tym gadka.
Co do basisty, tak rzeczywiscie go nie mamy, przewinelo sie paru ale powiedzmy nie zaklimatyzowali sie, wiec na dzien dzisiejszy gramy sami. W nagraniach bas jest (gitarzysta dogrywa), nie wiem moze slabo slychac, chociaz w kawalku feel... ewidentnie zostaje sam. Za jakis czas, zarzuce cos nowego. Poki co zbieram na mikrofony.
Pozdrawiam.
edit. co do popytu na taki rodzaj muzy, hm. Wiesz sa jeszcze ludzie, ktorzy mimo wszystko lubia posluchac starego thrashu, nawet jezeli to juz bylo. Nie szczegolnie mi zalezy zeby ta opisana przez ciebie zdemoralizowana mlodziez miala cos nowego. Nie musimy robic muzyki dla wlasnego pokolenia, bo teraz to byle gowno podnieca nastolatki.