Wysłany: Pon 26 Wrz, 2011 Syntezis - nowa EP'ka
Skonczylismy nagrywac druga epke przed planowanym wejsciem do studia na cala juz plyte w grudniu. Wygrana w przegladzie kapel rockowych, wiec nie porywa, bebny na 3 numery musialem zrobic w 2h i dlatego nie ma szalu zreszta i tak wirtuozem nie jestem
Narazie jeden praktycznie skonczony numer, 2 sie robia.
Tak wiem, krzywo pod koniec, ale uslyszalem to dopiero w domu, wczesniej w studio tego nie bylo slychac na tych kolumnach
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Werbel trochę za wysoko nastrojony jak dla mnie przy takiej muzie, stopka fajnie z klikiem, mogła by być bardziej mięsista, tomy brzmią tłusto, gitary spoko, solówka na początku nie bardzo, w dalszej części w porządku, nie lubię tego rodzaju śpiewania ale wszystko ogólnie w porządku.
_________________ Miszcz 1. quizu perkusyjnego w 2010 r.
Wysłany: Pon 26 Wrz, 2011
werbel tutaj jest i tak po ostrej batalii w zespole...ja chcialem po masteringu zostawic bardziej puszke, bo tak go zreszta stroilem do studia, a kumple chcieli zeby troche byl cieplejszy...no i wyszlo jak wyszlo no a stope to sam taka chcialem, uwielbiam takie brzmienie stopy
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Przepraszam, że z poślizgiem ale miałem przeprowadzkę, brak netu i w ogóle różne inne dziwne rzeczy po drodze. Dopiero dzisiaj posłucham i obejrzę a później ocenię
Muzyka spoko, ale:
Brzmienie gitar za cieplusie; w ogóle mi się nie podoba.
werbel nie ma pierdolnięcia
stopy mają za bardzo plastikowy atak
tomy odstają od reszty
hihat za jasny
Bas czasem zamula
...no to ponarzekałem. haha...
wokalista nieźle daje rade, a co do Twojej gry to mam podobne odczucie jak 515... stopa lata jak chce
Jak to tylko epka/demo to mozna sobie pozwolic na niedociągnięcia. Mam nadzieje, że płyta będzie brzmieć lepiej
_________________ ¯\(°_o)/¯
Ostatnio zmieniony przez szymv Wto 04 Paź, 2011, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Sro 05 Paź, 2011
Dobra, wersje skonczone na 99% w pierwszym poscie Krytykowac
srsly, wtf?
pierwszy kawałek jest zajebiście nierówno na początku... Słychać potencjał na fajne patenty na bębnach, ale albo kwantyzacja masakrycznie nie wyszła, albo po prostu nie przećwiczyłeś
Muzyka wciąż na +
co do brzmienia... nadal mi się nie podoba. Jest gorzej niż na początku. Trochę bałagan
_________________ ¯\(°_o)/¯
Ostatnio zmieniony przez szymv Czw 06 Paź, 2011, w całości zmieniany 1 raz