Nagranie z koncertu szkolnego. Nagranie takie sobie bo gość nagrywał ambient pomieszczenia na dwie pojemności ale i tak nieźle brzmi http://icegustpl.wrzuta.p...owe_-_chameleon
Dzięki na nasze usprawiedliwienie mogę tylko dodać, że było spore zamieszanie przed występem. Okazało, że znieśli mi rozłożony zestaw... ;/ miło, no ale cóż, myślałem, że gorzej wyjdzie
Wysłany: Wto 22 Cze, 2010
tego hata przeciez ja kupilem u mnie gra i u mnie zostanie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Aranzu sie nie czepiam, bo pewnie zajmowal sie nim Kazimierz Chludek a nie Ty, ale jak dla mnie troche za szybko ten kameleon zagrany, za to rury fajnie akompaniuja pod solowkami. Solowki wieslarza i klawisza takie sobie, saksofon bardzo wporzo - czemu go tak szybko ucieliscie ?
Pomimo marudnego basisty groovi toto calkiem calkiem, a skoro to koncert w szkole to pewnie miejsca na odjazdy nie bylo. Jest OK.
Pozdrowienia
Ostatnio zmieniony przez OTB Wto 22 Cze, 2010, w całości zmieniany 1 raz
dla jasności: gram na Zildku K Light 14", EQ 13" ma Klima
reszt blaszek to: A Custom Fast 15", Istanbul Turk 18" Crash, Sabian Mahattan Ride 20" i A Custom splash 10"
Klima to nie tak. Ice zamienił się za mną na haty. Ja wziałem tego sabiana EQ a on ode mnie wział zlidka K, potem ja sprzedałem tego EQ jakiemuś kolesiowi, a potem Ty go od niego kupiłeś.
kończąc offtop, powiem tak, całość muzyki mi się dość podoba, tylko wydaje mi się że Ty Ice grasz w tym utworze dośc monotonnie, praktycznie w koło wojtek bijesz ten sam groovik, ja tam sie nie znam na takiej muzyce, ale wydaje mi się że można by coś więcej zmieszać.
IceGust>
Jedno mnie tylko zastanawia w tych szkolnych graniach: dobór repertuaru. Ile można grać Chameleona i Cantalupe Island? Ja już nie mogę tego słuchać. Nuda, nuda, nuda.
Dlaczego nikt nie gra standardów Komedy, Seiferta, Namysłowskiego, Stańki... tylko ciągle te same dżezognioty?
Bębniarek
Wysłany: Sro 23 Cze, 2010
Zgadzam się w 100% , mam za ścianą Krakowska Szkołę Jazzu i już nie mogę słuchać tych gniotów ...
Z prostej przyczyny, mieliśmy zrobione jakieś osiem numerów między innymi: Blue Monk, On Green Dolphin Street, Doxy czy Take The "A" Train, ale trzeba było dać coś, co może się ludziom się spodobać. W zeszłym roku graliśmy A Night In Tunisia. Mieliśmy grać Chameleona i On Green Dolphin Street, ale cięcia nie pozwoliły zagrać dwóch kawałków.