o miłości analnej opowiada inny nasz kawałek - Anal Nun z naszej pierwszej Płyty Brutal Blasphemy,inne kawałki do odsłuchania na myspace.com/demonvomit666
Ostatnio zmieniony przez Cobra Wto 28 Cze, 2011, w całości zmieniany 2 razy
kazdy grajacy pare lat metal...w tym wypadku mowie naprzyklad o śmierć metalu przyzwyczaja sie do wokalu...ja generalnie rozumiem kazde slowo praktycznie...
Wysłany: Wto 28 Cze, 2011
Tez niedlugo wchodzimy do monroe nagyrwac z chlopakami, poki co masachist siedzi, 2 dni temu bodajze daray przyjechal
dobre granie
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Wto 28 Cze, 2011
ta, bb juz nie istnieje, ja odszedlem w wyniku malych nieporozumien, nie mogli znalezc garowego i projekt upadl ja wchodze do studia z syntezis, w sierpniu nagrywamy w radiu szczecin, to co na przegladzie ugralismy, a we wrzesniu/pazdzierniku juz porzadnie w monroe
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!