Wysłany: Sob 03 Wrz, 2011 Teleskop ( Hard To Believe ) - kanał YouTube :)
Witam !!
Zapraszam do świeżo założonego, mojego kanału na YouTube. Tematyka jak łatwo się domyśleć - bębny, drumcamy, filmiki i metal Jeżeli ktoś szuka finezji, techniki to może od razu iść na piwo, jak ktoś lubi hałas, cios z łokcia i granie zza głowy to zapraszam serdecznie
Na początek trzy drumcamy zarejestrowane podczas koncertu Hard to Believe w Płock 19.08.2011. Jakość taka sobie ale jeden numer ważył 900 mb, ściąłem go do 100 mb a potem YT ściął go ponownie. Co trzeba to jednak widać więc zapraszam do oglądania
Szczerze napiszę, że jesteś głupi Tele. Tą swoją skromnością zrobiłeś sobie taki negatywny pijar na temat swego grania, że ja myślałem, że naprawdę grać nie potrafisz A tu co? wszystko się zgadza, zgrywa. niczego nie brakuje...co tu więcej mówić. Tak się grac powinno. Szacun!
_________________ SPRZEDAM:
1. Obręcz Pearl 14' (8 śrub)
Daj sobie wyżej floor tom- będzie Ci na prawdę łatwiej.... Nie ma co się przemęczać.
Właśnie nie bardzo mogę...przez mój cielesny gabaryt na FT postawionym wyżej po prostu mniej wygodnie mi się gra. Testowane, sprawdzane
Cytat
BTW wydawało mi się, że jesteś mniejszy
Bo ogólnie byłem Ostatnie 4 lata to jednak przejście przez bardzo ciężką astmę leczoną sterydami w końskich dawkach. Od 2007 roku przytyłem jakieś 60 kg. Trzeba się było z tym nauczyć żyć ale jest światełko w tunelu bo biorę coraz mniejsze dawki więc może wraz z kolejnymi filmikami będę coraz mniejszy a coraz bardziej "wymiatający"
Cytat
Łoooo kobieta lekkich obyczajów, nie spodziewałem się, że tak młócisz
Troche za słabo Cię widać, ale oprócz tego wszystko git.
To i tak było rozjaśniane i wyostrzane także jest trochę lepiej Dzięki za opinie !
Cytat
BTW. Załóżcie sobie fan page na facebooku, bo macie właśnie jednego fana więcej
Ależ mamy przecież fanpage Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać Hard to Believe.
Cytat
Szczerze napiszę, że jesteś głupi Tele. Tą swoją skromnością zrobiłeś sobie taki negatywny pijar na temat swego grania, że ja myślałem, że naprawdę grać nie potrafisz
Ta skromność nie jest bynajmniej fałszywa Ja naprawdę mam ogromny respekt przed instrumentem i wiem jak dużo mi jeszcze brakuje do przyzwoitego poziomu. Wiem, że na forum jest masę bębniarzy grających dużo lepiej ode mnie pod każdym względem. Dlatego staram się mieć pokorę przed innymi muzykami i realnie oceniać swoje możliwości. Co absolutnie nie zmienia faktu, że w tym zakresie umiejętności jakimi dysponuję ZAWSZE daję z siebie 100%. Czy to studio, koncert czy próba.
Cytat
A tu co? wszystko się zgadza, zgrywa. niczego nie brakuje...co tu więcej mówić. Tak się grac powinno. Szacun!
Mega dzięki raz jeszcze To u mnie przyszło z czasem. Miałem taki moment, że chciałem grać więcej niż potrafiłem, kręciło mnie mieszanie, tech-granie, młyn na młynie. Im więcej latek tym chętniej jednak słucham prostych bębnów, które po prostu bujają i kopią w ryj. Chyba się starzeję Ale bardzo mnie cieszy, że to słychać w tym co robię
Wysłany: Sob 03 Wrz, 2011
E no misiu, meeega jest Amnezja ofc najbardziej mi sie podobala
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Kubson, jest pieknie. ic bjutiful. franca sie z Ciebie taka zrobila ze dalbym Ci kurczaka ;]
powiedz mi piekny cyganie, ten mlynek w Amnesia co Ci tak ladnie wchodzi okolo jednej minuty to jest portnoyek rozlozony na dwa tomy?
_________________ Rhytm is a way to transmit a description of experience
in an emotional and not abstract way.
It is more than a metaphor:
It is a physical experience as real as any other.
Ostatnio zmieniony przez Qbs Nie 04 Wrz, 2011, w całości zmieniany 1 raz