Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Urząd Stanu Cywilnego
Urząd Stanu Cywilnego
Autor Wiadomość
lib

Wysłany: Nie 08 Cze, 2008   Urząd Stanu Cywilnego

Witam.

Dnia 31 maja w klubie Artysta we Wrocławiu odbył się koncert moich dwóch zespołów.

Oto nagranie z występu pierwszego zespołu tj Urząd Stanu Cywilnego.

Jako, że jestem tam również wokalistą proszę o nie zwracanie na to zbyt duże uwagi oraz o subiektywne oceny gry mojej jak i całego zespołu.

A tu playlista z całym koncertem:
pl.youtube.com/view_play_list?p=504F011C3B46487A

Miłego oglądania :D

P.S.

Wiedziałem, że jak napiszę, że śpiewam to będzie taka oglądalność.

lib

Wysłany: Czw 12 Cze, 2008   

az tak trgincznie że brak wam słów ?

Yagarn

Wysłany: Czw 12 Cze, 2008   

Mocno przyspieszałeś w utworze "Chwasty", tylko tego słuchałem. Ogólnie spoko, ale uważaj na to bo aż gitarzysta na Ciebie krzywo spojrzał, a jak gitarzysta wyczuwa przyspieszenie to znaczy, że jest źle ;)

Samo granie całkiem pozytywne, chociaż za mało się dzieje instrumentalnie, ale to takie moje skrzywienie, że nie do końca przepadam za prostą muzyką.

Wooof

Wysłany: Pią 13 Cze, 2008   

lib>
Posłuchałem "Innej piosenki" i już mi się innych nie chce. Gonisz chłopie, niewiadomo dokąd, no i nie słuchasz kapeli. Słabo.
I jeszcze jedno. Zanim zaczniesz grać utwór, jego tempo musisz mieć w głowie, a ty masz w tyle. NAUCZ SIĘ NABIJAĆ RYTM, bo cię wywalą z kapeli niechybnie, jak będziesz tak koślawił.
pozdro

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Urząd Stanu Cywilnego