Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » W wolnej chwili
W wolnej chwili
Autor Wiadomość
Adamos25 

Wysłany: Pon 02 Maj, 2011   W wolnej chwili

Witam wszystkich jestem tu nowy, po dłuższym czasie odkurzyłem moje zamiłowanie jakim jest perkusja, praca którą wykonuje uniemozliwia mi częsty trening dlatego instrument ten dzisiaj traktuje jako zabawe, filmik ten nagrałem spontanicznie, pierwsze granie odrazu rejestrowałem, można zauważyć ze raz conajmniej pad hithatu niezałapał prosze o wasze opinie pozdrawiam. http://www.youtube.com/watch?v=JvGzNz9R6J0

blanker666

Wysłany: Wto 03 Maj, 2011   

spoko granie - widac zes nie nowicjusz ;) podklad mnie troche odrzucil - bo lekko festyniarski ;) ale co tam - do cwiczen moze sie nadac.

Adamos25 

no faktycznie masz racje, sam nie przepadam za zespołem łzy, słucham głównie rocka, "sam nie wiem dlaczego akurat ten kawałek wybrałem heh:) hmm może dlatego że kiedys prześladował mnie na jednej z prób, w każdym bądź raziem dzięki za miłe słowo:)

MarcinL 

Łzy nie ... to już solowy występ Ani Wyszkoni. Nie zmienia to faktu, że jak dla mnie jest jak najbardziej OK.

Ja ćwiczę przy polkach i tangach a od czasu do czasu jakiś Sinatra i Celin Dion wpadnie. W sumie to chyba mniej ważne przy czym. Ważne żeby grać.

Podobnie jak Adamos też gram relaksacyjnie. Bębnienie mnie uspokaja. :twisted:

Adamos25 

DO Marcina tzn jak najbardziej ok jest to jak zagrałem? czy ten kawałek Anny Wyszkoni?:)

naciciąg g1 
Groove jest piękny

Nudny numer
Kiepskie dwójki
Nierówno
Brak luzu w całości
Jak to tak brzmiało na elekrykach" to co dopiero by się działo na akustykach...Ale na wesela Jesteś w sam raz:) tyle z mojej strony.Pozdro

MarcinL 

Adamos25 napisał/a
DO Marcina tzn jak najbardziej ok jest to jak zagrałem? czy ten kawałek Anny Wyszkoni?:)

Twoje granie było OK.

Nie znam się na jedynkach. dwójkach i innych didlach. Słucham i wiem czy mi się podoba czy nie. "Weselne" granie nie jest złe jak jest robione z sercem a nie tylko z podkładem z płyty.

blanker666

naciciąg g1 napisał/a
Nudny numer
Kiepskie dwójki
Nierówno
Brak luzu w całości
Jak to tak brzmiało na elekrykach to co dopiero by się działo na akustykach...Ale na wesela Jesteś w sam raz:) tyle z mojej strony.Pozdro

ty koles jestes z perkusja.org ? :lol:

Adamos25 

dzięki Blanker 666:) ktoś chyba nie przeczytał tego co do góry napisałem i zbyt powaznie podszedł do sprawy, jestem przedstawicielem Handlowym pogrywam może raz w miesiącu, nawet Małysz skaczący raz w miesiącu to nie Małysz skaczący codziennie:) najlepiej kogoś pojechać i nie znaleźc nawet jednego pozytywu, niz spojrzeć na to troszeczke z dystansem:) bynajmniej co nas nie zabije to nas wzmocni:)

naciciąg g1 
Groove jest piękny

Panie autorze tego filmu:) napisałem tak jak myślałem z pełnym szacunkiem do Ciebie i Twojej gry. Nie ważne czy Jesteś akwizytorem,strażakiem, górnikiem z bolącym zębem.....Opisałem Twoją grę i tyle. Chciałbyś żeby wszyscy napisali Ci fajnie, świetne bębny,super muza,dobra jakość filmu, super jak na akwizytora... ? Może:) Ale w takim razie po co jest ten dział?? Nigdy nie lubiłem oceniać ale ludzie czasami się zmieniają...Dodam jeszcze to,że wszyscy tutaj jadą na tym samym wózku, pomagajmy sobie żeby nasza gra była naprawdę dobra. Pozdro ;)
Adwokacie blankier666"!!! nie działam tam:) działam tu. Tu tak spokojnie jest. Pozdro ;)

Adamos25 

Wysłany: Sro 04 Maj, 2011   

Dobra spoko Panie naciąg, niema problemu:) z tym tylko że przedstawiciel Handlowy to niekoniecznie akwizytor, więc po co ta dygresja, a co do akwizytora i stereotypu z nim związanego chciałbym nadmienic że dobrzy akwizytorzy zarabiają niegorzej niż lekarze itp;) Żadna praca nie chańbi szczególnie jeśli przynosi dobre dochody:)

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » W wolnej chwili