Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 WHISKY+NATTRU zapraszam do obejżenia, komentowania, krytyki
zapraszam do rzucenia okiem i uchem na twórczość moich ekip...
WHISKY - "Lublin" numer zgrany w 2009, klip świeży w dzień robiony...hehe - zgrywany na innych garach niż te w klipie ( Pearl Export Select )
NATTRU - "Setki fobii" numer zgrany w 2011 koło marca - jakość video niestety marna;( - po więcej zapraszam na MySpace
Lublin - bardzo fajny i naturalny kawałek - oczywiście zagrane bardzo dobrze , podoba mi się - kawał polskiego dobrego rocka
Setki Fobii - niestety jako taki bardziej "pod ciśnieniem" jest zrobiony mam wrażenie nie do końca mi wchodzi ale podoba mi się wokal - czemu ukryliście tą wokalistkę
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011
juz napisalem ze refren bez wokalu w setki fobii jest pro. wokal mogliscie przepuscic w korekcji autotune - zabrzmialby o wiele lepiej i jak juz pisalem, angielskojezyczna wersja
Szczerze mówiąc to na youtube jest wersja przedostateczna..:) wokal został później troszke wyciągnięty i parę innych szczegółów też ...Wersje finalne na myspace:) Po prawie rocznej przerwie w koncertowaniu znowu startujemy gdzieś w okolicach lublina...Jakby komuś było po drodze zapraszam;)