Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Witajcie ! To link mojego kolegi z jego trio fusion....
Witajcie ! To link mojego kolegi z jego trio fusion....
Autor Wiadomość
qgis

Wysłany: Nie 19 Cze, 2011   Witajcie ! To link mojego kolegi z jego trio fusion....

.... piszcie co myslicie
pozdr,

http://www.youtube.com/watch?v=2lhapxk0g-8

tutkaprof

Wysłany: Nie 19 Cze, 2011   

Cholernie smaczne. Uwielbiam takie granie. Brzmieniowo też ogarnięte. A można gdzieś usłyszeć chociaż jedną całą kompozycję?

Dobra, znalazłem już myspace. Super. Tylko dlaczego brak nadchodzących imprez?

naciciąg g1 
Groove jest piękny

Wysłany: Pon 20 Cze, 2011   

Z tego filmu mało się dowiem. Dzwięk nie zgrany z obrazkiem (ujęcia Kamila). Muza na wysokim poziomie! Nie podoba mi się dzwięk bębnów, są za bardzo rozmazane,moje osobiste zdanie. A Kamil? Bardzo sprawny bębniarz:) Pozdro

aldi

Wysłany: Pon 20 Cze, 2011   

No fajniutko - klimaty świetne, ale nie wiem dlaczego na tym filmie gitarzysta w większości przoduje. Ale mniejsza z tym. Bardzo dobre brzmienie. Musicie się jeszcze ograć na koncertach i bardzo chętnie wysłucham w całości w dobrej jakości waszego grania.

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Witajcie ! To link mojego kolegi z jego trio fusion....