Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
mistrzowsko jak zawsze bugi
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Pokuszę się o stwierdzenie, po zobaczenie już kilku filmików z Twoim udziałem, że jesteś najlepszym perkusistą tutaj na forum, a do tego taki młody... Udzielasz lekcji?
Chyba za wczesnie dla mnie na udzielanie lekcji;P Ale z perkusistami jest raczej tak, ze chetnie sie dziela swoja wiedza:)
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
kubu zobaczysz kiedys bugiego na zywo w akcji, to dopiero Ci kapcie spadna na drumbattle na zlotach to byla masakra
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Cie nie pierdacze normalnie euGeniusz. Aż strach pomyśleć co wyprawiasz gdy możesz sobie pofolgować. Dla mnie stary możesz nosić żółtą marynarkę na każdym występie .
Bugi, chwolą wos.
You know you can play, dude.
Tak trzymaj. Podoba mi się twój dystans do gry, oraz strzał kiedy trzeba taki czarniutki. Jeśli pozwolisz, coś tam skradnę z twoich murzyńskich patentów i se po cichu popykam...?
pozdro
jak na bydgoszcz, to całkiem sobie radzisz
Bugi, chwolą wos.
You know you can play, dude.
Tak trzymaj. Podoba mi się twój dystans do gry, oraz strzał kiedy trzeba taki czarniutki. Jeśli pozwolisz, coś tam skradnę z twoich murzyńskich patentów i se po cichu popykam...?
pozdro
jak na bydgoszcz, to całkiem sobie radzisz
Extra, ale to przecież Twój standard.
Nie widzę "dystansu" do gry, widzę feeling, miłość do grania,
a czy jest miłość, gdy jest dystans?
Jesteś wewnątrz.
Kultura pełna.
Pzdr.
Nie mam pytan. przerzucam sie na kobze... . Paru szalencow z Bdg znam, a tu - prosze - kolejny z zaskoczenia do kolekcji
faktycznie - udzielasz lekcji ? serio pytam.
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Ostatnio zmieniony przez blanker666 Pon 07 Cze, 2010, w całości zmieniany 2 razy