ja Ciebie Kanclerz podziwiam ze dorosły facet i dalej tkwi w perkusji i jest to twoja pasja...też bym tam chciał , mam nadzieję , że nieodpadne z tego biznesu tak prędko a utwory spoko
Kanclerz przyjmuje zaproszenie.
Centralnie nawet nie wiesz jak sie dobrze bawie przy takiej muzyce w klubie!
I czasem ci zazdroszcze że masz role w takim coverbandzie.Dobra fucha.
Pozdrawiam
O jak ja lubię to forum - tak poprawia samopoczucie, że hej
Uycha
Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010
kubawe napisał/a
Przesłuchałem pół kawałka Poker Face, który tak chwalicie i myślałem, że rzygnę.
Hmm... Coverując Lejdi Gagę pokazujecie jaki trzymacie poziom. Dla mnie poziom takiego zespołu to dno. Muzycy zajebiści, a zespół chujowy no.
Jeżeli ktoś nie ogarnia angielskiego, to niech przeczyta tłumaczenie... Leżę na cycach... Tekst z bułeczką po prostu mnie rozbroił. No ale podobacie się większości, więc grajcie dalej, powodzenia.
Napisz jeszcze do Vinniego Colaiuty list pełen wyrzutów, w końcu nagrywał z Pussy cat dolls, one, z tego, co mi się wydaje, też nie mają zbyt inteligentnych tekstów. Jeśli ludziom się to podoba, to gdzie tu czyjakolwiek krzywda? Muzyka rozrywkowa też ma swoją rację bytu.
Ja to aż się boję coś żle pisać o niektórych zespołach/wykonawcach, bo zaraz mnie napadają. Często zmieniam zdanie, bo stałem się jakimś populistą, albo może populizm jest na mnie wymuszany.
Nie to, żebym tu chciał coś powiedzieć, bo zespół jest świetny, a to, że gra kowery to czasem mus dla człowieka żyjącego z muzyki.
Ale skończmy z populizmem i dajmy się wszystkim wypowiedzieć, tak jak to słyszą i myślą, a jak nie - to może wszyscy zrezygnujmy z forum.
Kubawe wypowiedział swoje zdanie i chwała mu za to - bez podtekstów.
Ostatnio zmieniony przez aldi Czw 08 Kwi, 2010, w całości zmieniany 1 raz
bardzo w porządku jedyne czego się czepić to tego No Doubt, bo to Talk Talk w sumie.. ale to chyba zabawa najważniejsza, a zabawić się przy takiej muzyce można bardzo pozytywnie. do tego przecież służy.
Konkurs tanca proponuje dla nadeptujacych do tego utworu: http://www.youtube.com/watch?v=sV79-W30zW0
Jesli kierownik ma w repertuarze to gramy od razu a jesli nie to zaczekam na parkiecie.
_________________ Człowiek nie jest w stanie wymyśleć nic ponad TO, co jest w stanie wymyślić ON sam. <cyt.J.CH.>
Granie coverow na roznego rodzaju imprezach rzadzi sie swoimi prawami. Skoro tacy muzycy wzieli na warsztat taki a nie inny utwor to tylko ich sprawa i ich elastycznosci muzycznej. Ludzie chca takiej muzyki i zespol ktory podejmuje sie grania takich imprez MUSI im to zapewnic - inaczej wypada z rynku. Podgladajac sklad widze ze chlopaki z niejednego pieca jedli chleb....
świetnie trzymasz time. i te rytmy bardzo osadzone takie jakie mają być w tego typu muzyce przeznaczonej do takich celów:) Świetny zespół, wiecie co robicie na pewno.
_________________ "Idąc prosto przed siebie nie można zajść daleko"...