Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Znowu PomaU ;)
Znowu PomaU ;)
Autor Wiadomość
kajtek

Wysłany: Sob 14 Maj, 2011   Znowu PomaU ;)

Cześć ekipa,
Do wglądu 2 filmiki live z koncertu. Głośno, nieczysto ale za to nierówno, więc miło będzie jeśli obejrzycie :)

http://www.youtube.com/watch?v=N33ECSHNUNM

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Pozdrowienia

Ja(zz)centy

Wysłany: Nie 15 Maj, 2011   

obejrzalem tylko pierwszy utwor (pozno juz dlatego) i... bardzo pozytywna muzyka.
sam wiesz co bylo nie tak i widac ze masz dystans do siebie samego a to dobrze. ogolnie
jest ok w solowce bylo zajakniecie w mlynku, ale przede wszystkim widac ze grasz do przodu, nadajesz puls, a dodatki maja byc dodatkami i nimi sa, poza tym slychac w Twojej grze ze nawet jesli cos Ci nie wyszlo to tragedii z tego nie robisz - myslisz o MUZYCE.
cwicz Stary i rozwijaj sie dalej!
podobuje mi sie to tym bardziej ze macie pozytywne podejscie :-)

keep grooving man ;)
pozdro,
J.

kajtek

Wysłany: Pon 16 Maj, 2011   

Dziękuję za opinię, bardzo miło się czyta :) Z jednej rzeczy chciałbym się tylko wytłumaczyć - niezmiernie źle czuje się w solówkach, nawet kiedy jakaś powtarzana fraza niejako "napędza" cały pomysł... Mnie natomiast nieco paraliżuje psychicznie cała ta sytuacja, a to niestety przekłada się na motorykę. Tracę rachubę w ilości taktów, i stąd właśnie moje zająknięcie na końcu młynka, bo byłem pewny, że muszę przejść na refren... :-) Muszę z tym walczyć, ale zdecydowanie 'nie-solówkowy" ze mnie garowy.

Może ktoś jeszcze chętny to napisania czegoś o nagraniach? Zachęcam, zapraszam :)

wAve

Wysłany: Wto 17 Maj, 2011   

Zajebiste, bardzo mi się podoba. Sam chciałbym grać w takim składzie z dęciakami. Muza jak najbardziej pozytywna i widać, że macie frajde. O to chodzi ! Keep on blasting. :D Pozdro.

Reaper 
Marne Szanse

Wysłany: Wto 17 Maj, 2011   

Zajebiście bujają te kawałki, w Technologiach fajne te klawiszki, to jest to co lubię ;) Chociaż powiedz klawiszowcu, żeby się nie odwracał jak na niego jest skierowana kamera ;)

naciciąg g1 
Groove jest piękny

Wysłany: Nie 22 Maj, 2011   

Po jakości dzwięku mało mozna się dowiedzieć. Ale brawo!!! Pozytywna muza, jest radość a to najważniejsze:)Co do Twojej gry to jest poziom który mnie zadowala. Życze tylko wiekich sukcesów! Pozdro!!!!!

kajtek

Wysłany: Wto 24 Maj, 2011   

Dzięki Panowie, bardzo mi miło :)

naciciąg g1 
Groove jest piękny

Wysłany: Wto 24 Maj, 2011   

kajtek napisał/a
Tracę rachubę w ilości taktów, i stąd właśnie moje zająknięcie na końcu młynka, bo byłem pewny, że muszę przejść na refren... :-) Muszę z tym walczyć, ale zdecydowanie 'nie-solówkowy ze mnie garowy.

Osobiste zdanie, ja nie wyczułem zająknięcia w tym młynku:) grasz dla ludzi a nie tylko dla bebniarzy którzy czekają na Twój malutki błąd:) Jest radość, solo na poziomie.POZDRO!!!

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » MTF - Muzyczna Twórczość Forumowiczów » Twórczość » Znowu PomaU ;)