_________________ w w w . S P L I T . a r t . p l
w w w . m y s p a c e . c o m / s p l i t e n e r g y
Ja(zz)centy
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011
obejrzalem tylko pierwszy utwor (pozno juz dlatego) i... bardzo pozytywna muzyka.
sam wiesz co bylo nie tak i widac ze masz dystans do siebie samego a to dobrze. ogolnie
jest ok w solowce bylo zajakniecie w mlynku, ale przede wszystkim widac ze grasz do przodu, nadajesz puls, a dodatki maja byc dodatkami i nimi sa, poza tym slychac w Twojej grze ze nawet jesli cos Ci nie wyszlo to tragedii z tego nie robisz - myslisz o MUZYCE.
cwicz Stary i rozwijaj sie dalej!
podobuje mi sie to tym bardziej ze macie pozytywne podejscie
Dziękuję za opinię, bardzo miło się czyta Z jednej rzeczy chciałbym się tylko wytłumaczyć - niezmiernie źle czuje się w solówkach, nawet kiedy jakaś powtarzana fraza niejako "napędza" cały pomysł... Mnie natomiast nieco paraliżuje psychicznie cała ta sytuacja, a to niestety przekłada się na motorykę. Tracę rachubę w ilości taktów, i stąd właśnie moje zająknięcie na końcu młynka, bo byłem pewny, że muszę przejść na refren... Muszę z tym walczyć, ale zdecydowanie 'nie-solówkowy" ze mnie garowy.
Może ktoś jeszcze chętny to napisania czegoś o nagraniach? Zachęcam, zapraszam
_________________ w w w . S P L I T . a r t . p l
w w w . m y s p a c e . c o m / s p l i t e n e r g y
Zajebiste, bardzo mi się podoba. Sam chciałbym grać w takim składzie z dęciakami. Muza jak najbardziej pozytywna i widać, że macie frajde. O to chodzi ! Keep on blasting. Pozdro.
Zajebiście bujają te kawałki, w Technologiach fajne te klawiszki, to jest to co lubię Chociaż powiedz klawiszowcu, żeby się nie odwracał jak na niego jest skierowana kamera
Po jakości dzwięku mało mozna się dowiedzieć. Ale brawo!!! Pozytywna muza, jest radość a to najważniejsze:)Co do Twojej gry to jest poziom który mnie zadowala. Życze tylko wiekich sukcesów! Pozdro!!!!!
Tracę rachubę w ilości taktów, i stąd właśnie moje zająknięcie na końcu młynka, bo byłem pewny, że muszę przejść na refren... Muszę z tym walczyć, ale zdecydowanie 'nie-solówkowy ze mnie garowy.
Osobiste zdanie, ja nie wyczułem zająknięcia w tym młynku:) grasz dla ludzi a nie tylko dla bebniarzy którzy czekają na Twój malutki błąd:) Jest radość, solo na poziomie.POZDRO!!!