Wysłany: Sob 10 Sty, 2009
tak jak lars powiedzial idz i ograj sobie obie stopy
p.s. mi zdecydowanie bardziej podchodzi td3
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
mi zdecydowanie bardziej podchodzi eliminator, ale to wszystko pod indywidualna nogę. zresztą są też dwa typy perkusistów, ja jakbym dokonywał pierwszego zakupu, obojętnie która bym kupił byłbym bardzo zadowolony, bo po prostu są zawodowe, a gram dla przyjemności bardziej niż dla spełnienia ambicji. Jest natomiast gro perkusistów, którzy MUSZĄ sprawdzić każdy aspekt sprzętu pod lupą i rozważyć go pod każdym kątem w obawie, żeby nie hamował ich pędu ku doskonałości ;P.
_________________ -= hoy brujerizmo pa ti satanizmo =-
!! BEEATCH !!
rafzaj
Wysłany: Pon 12 Sty, 2009
Ja miałem osobiście dw5000 i eliminatora. Pearl to w moim przekonaniu zabawka... tu przykręć,tam zmień krzywkę itp. Na DW siadasz i grasz. nie kombinujesz tylko grasz..
Stawiam na DW.
no ale przy eliminatorze nie MUSISZ tylko MOŻESZ grzebać jak chcesz, a przy DW jak coś ci nie pasuje to nic nie zmienisz A Pearla możesz trochę bardziej ustawić 'pod siebie'. Nawet zdecydowanie bardziej.
_________________ -= hoy brujerizmo pa ti satanizmo =-
testowałem dw eliminiatora axis ale jak zagrałem na iron cobra to to po 10minutach wiedziałem że nareszcie znalazłem twina dla siebie lecz jak sie pózniej okazało najlepsze było dopiero przedemną otuż gdy ustawiłem krzywki i naciąg sprężyn do swoich kopyt to dopiero był odlot finezja grania zajebisty atak i speed więc przetestuj i cobre sam zdecydujesz jak pokopiesz na różnych twinach i ze spokojem bo nie jest to sprzęt tani p.s. na iron cobrach grają ;między innymi portney ulrich lombardo jordison i to już o od wielu lat ja na swojej gram 4 lata 3 pruby tygodniu i prawie co weekend sztuka i działa bez zarzutu lecz pamiętać należy o regularnym smarowaniu zgodnie z zasadą kto smaruje ten jedzie hehe pozdro.
Wysłany: Sro 25 Lut, 2009
a mozesz te zdjecia zapodac?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
I co ciekawsze widać splash'e meinl'a.
Według mnie lepszym twinem jest dw, i ładniejszym ale musisz sam sprawdzić jak koledzy mówili, który dla ciebie będzie lepszy.
Może temat sie nie odnosci do tej stopy konkretnie ale siem zapytam: co sądzicie o tym: http://drumcenter.pl/prod...dw-jna-PP-K900D ? Z tego co czytałem Dixon robi dość dobry sprzęt a tańszy od innych, bardziej znanych firm. Da się porównać ten model z DW 5002 czy Eliminatorem? Ktoś grał na nim?
Pozdro.