Wysłany: Nie 12 Wrz, 2010 Mapex Meridian maple czy Gretsch Catalina maple
Jak w temacie. Nie wiem co wybrać. W zespole będę gral ostry rock i metal, dlatego raczej klon. Gram na perkusji od 10 lat, lecz będzie to dopiero moja pierwsza własna perkusja ( ciągle grałem na garach w muzycznej). Najlepiej jakby wypowiedział się ktos kto gral na tych obydwu zestawach.
Jestem otwarty na propozycję do 3600zł z HW.
Pozdrawiam.
może szatanem w pełnej krasie nie jest, ale zjadłbym go.
Wiesz, jest zarypisty, ale to nie jest to. za male bebny. Bedę grał rock, a nawet metal, więc potrzebuję niższe brzmienie. Moglibiscie mi odpowiedziec co lepsze? Mapez meridian maple czy gretsch catalina maple?
Wysłany: Nie 12 Wrz, 2010
uwierz mi, ze takie tomy spokojnie Cie zadowola, wygodniejsze sa, a po odpowiednim strojeniu zagrasz na nich wszystko...masa ludzi ktora gra sieczke uzywa takich rozmiarow i nie stanowi to dla nich problemu...polecam przejrzec dzial ze sprzetem ludzi i skonfrontowac to z muza jaka graja
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Troche dla mnie za duzo. To jest bez HW, talerzy i werbla więc bedzie trzeba dodac do tego kolo 3000zł. Więc pozostaje przy mapexie i gretschu. Co lepsze?