Perkusja Online - Forum Perkusyjne
   FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy   Infopage

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Co lepsze? » Mapex pro M vs. Mapex MPX
Mapex pro M vs. Mapex MPX
Autor Wiadomość
fieras

Wysłany: Wto 15 Lis, 2011   Mapex pro M vs. Mapex MPX

Witam, posiadam aktualnie werbel od mapexa proM ale nie wiem czy sam z siebie brzmi jak karton, czy ja po prostu nie potrafie go nastroić, czy może przydałoby się wymienić naciąg rezo + sprężyne bo są seryjne więc podejżewam, że nie najlepsze. Czy może zamiast bawić się z tym sprzedać go i kupić MPXa ? Niestety nigdzie nie widziałem porównania, ani jak narazie nie mam możliwości ograć, może ktoś miał przyjemność? :) Dodam jeszcze, że preferuje raczej dosyć wysokie stroje.
Ostatnio zmieniony przez fieras Wto 15 Lis, 2011, w całości zmieniany 1 raz  

Anarchismo 
Cowboy From Hell

Wysłany: Wto 15 Lis, 2011   

"zamienił stryjek siekierkę na kijek"

nic Ci nie da taka zamiana, jak już to na dużo wyższe modele, ale podejrzewam, że z hajsem problem.

Wymiana spręzyn i naciągów może pomóc, ale nie spodziewaj sie że z tego werbla da sie ukręcić coś rewelacyjnego.

jak to sie mówi, "z gówna bata nie ukręcisz"

bez urazy oczywiście, pro-m to wcale nie jest zły werbel, jeśli korpus jest ok, to z pewnością da sie go przyzwoicie ukręcić, tylko ucha trzeba dobrego

Perkusja Online - Forum Perkusyjne Strona Główna » Sprzęt » Co lepsze? » Mapex pro M vs. Mapex MPX