Wysłany: Pon 09 Lis, 2009 Mapex Q czy Premier Olympic
Witam!
Mam do wydania +- 2000 na zestaw i blachy. Po szperaniu na forum i zastanowianiu sie ograniczylem sie do Mapexa Q fusion i Premiera Olimpic plus blachy Paiste PST3.Z czasem wymiana naciagow itp.
Te zestawy to dobry pomysl? Jestem poczatkujacy i to bedzie moja pierwsza perkusja.
Nie szukam uzywanych. Mozliwe tez, ze kupie na raty.
Wysłany: Pon 09 Lis, 2009
skoro nie szukasz uzywanych to raczej sklanialbym sie do mapexa q(olympic ma tragiczny hw) i wymiany naciagow na ec2/g2, na stopie u siebie mialem i oryginalny, emada2 i teraz mam sk2, i zdecydowanie sk2, sadzilem wczesniej, ze emad jest super ale sk2 po prostu urywa moszne...
co do blach, to imo radzilbym wziasc cos uzywanego, moze na poczatek jakis hat + crash-ride ale z wyzszej polki? pst3 to jednak mosiadz i troche pograsz i bedziesz chcial to wyrzucic...w cenie nowych mozna utrafic na allegro uzywki b8/502/artow/zbt czy innych blach z b8, najnizszych serii...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!