Chciałbym wreszcie po świętach zakupić Twina, ale fundusz nie może przekroczyć 600 zł. Proszę o pomoc w dobraniu odpowiedniego. Nie musi być nowy. Droga redakcjo, proszę o pomoc !!
Poza tym, Basix V4 na dobry początek jak najbardziej Ci przypasuje.
Produkty firmy FAME odradzam na starcie, mało znana firma, mało osób używa, na początek IMHO lepiej brać sprawdzone produkty, a później przebierać i wydziwiać, żeby być true. Sklep DrumCenter na pewno w okresie świątecznym będzie mieć jakąś promocję, więc polecam też przejrzeć oferty sklepu.
Wysłany: Czw 02 Gru, 2010
wtf?! kurde cos nie na biezaco jestem...dw 2k2 zastapila 7k2 czy co? jak teraz kolejnosc seriami wyglada dokladnie?
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Wysłany: Sob 04 Gru, 2010
nie ma opcji blanker...w starym zestawieniu uklad stop sie rezentowal nastepujaco, wg ceny oczywiscie...
4,7,3,5,9...7ka i 4ka byly produkowane jednoczesnie, wiec nie ma mozliwosci, zeby jedna zastapila druga...ale sie nawalilem, o moj boze, ciezko mi takiego malego posta napisac xD
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
No Klima, ale wygłosiłeś krótkie przemówienie Widziałem ofertę DW 2002 za 580 zł. Jeśli taka cena utrzyma się do okresu po świętach, to myślę, że będę próbował ją zdobyć