Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 Pokrowce DC Signature czy Avant Drum Shop Signature
Witam.
Posiada ktoś może jedne albo drugie pokrowce?
Bo muszę kupić po bierzącym weekendzie.
W tym zestawie z avanta jest jeszcze torba na hardware dodatkowo, a cena ta sama praktycznie.
no to ja zajmę głos.
osobiście mam pokrowce DC, ale miałem styczność parę razy z Avantowymi. Moim zdaniem, DC Signature są lepsze - wszystko jest chronione tak, jak być powinno. Grube pianki, metalowe sprzączki, eleganckie przekładki na blachy, i dodatkowe kieszenie.
Z tego co widziałem, Avantowe są... cieńsze.
Jeśli miałbym wybierać, wybrałbym ponownie DC
Powiem Wam, że pokrowce DC są naprawdę konkretne, ktoś posądzi mnie o stronniczość, ale mówię szczerze: mocne, praktyczne na maxa, solidne, czerwony kolor może sie nie podobać, ale to najmniej istotne, paski, uchwyty, w werblu "gumowane" dno i dodatkowa kieszeń po prostu rewelacja:) Trochę jeżdzę to wiem co mówię;)
Wysłany: Wto 25 Maj, 2010
akurat czerwony kolor jest dla mnie zaleta, bo sie wyroznia i z calego tlumu gratow latwo szybko cos znalezc
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Ja również jestem szczęśliwym posiadaczem i użytkownikiem pokrowców DC.
Mają w zasadzie same zalety
Stosunkowo sztywne; grube; mocne, niezacinające się zamki błyskawiczne, solidne paski i zaczepy do tychże. Cenowo plasują się w czołówce, więc moim zdaniem nie bardzo jest się nad czym zastanawiać
pozdro.
Pokrowce dla DC wykonuje firma Canto, a dla DS firma Yaro. Mam pokrowiec na blachy z Canto już bardzo długi czas i nie narzekam. Weług mnie jedynym minusem pokrowców DC jest kolor. Jest jasny i widać zabrudzenia.
Mialem i pokrowce Avant Signature i DC Signature. DC sa zdecydowanie lepsze - grubszy material, mocniejsze szwy i lepsze zamki. Takze gabki sa grubsze. Jak dla mnie jedne z najlepszych miekich pokrowcow.
Tez posiadam pokrowce DC i jestem z nich zadowolony sa rewelacyjne maja kieszonki , uchwyty itp.Oczywiscie mi nieprzeszkadza ze maja kolor czerwony wazne ze masz w czym wozic bebny zeby ci sie nie pobijaly
Wysłany: Pon 14 Mar, 2011
nie, 22 maks z tego co mi wiadomo
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Mój nauczyciel posiada pokrowce z Canto ( to samo co DC tylko inny kolor), pożycza je wszystkim innym uczniom i mnie, od min. 5 lat i są w idealnym stanie, grube, nie za sztywne, mające trochę więcej miejsca, same zalety. POLECAM!
_________________ Historia najlepszych, to historia tych, którzy starali się zmienic życie wszystkich, na lepszy.