Wysłany: Nie 23 Sie, 2009
jesli masz mozliwosc kupna 5002 za 700 zl to tylko to, inne nie maja w ogole szans...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
jak bylem na warsztatach Czarka Konrada to mowil, ze duzo lepiej mu siedziala stara wersja, ale juz miala swoje lata i musial zmienic...ja gralem tylko na tej na podwojnym lancuchu, ale to, ze pojedynczy lancuch to tak naprawde niewiele zmienia...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
ogrywalem go kiedys u kolegi na salce, przez jakis czas nawet uzywalem w momencie w ktorym wymienialem swojego i nic nie zmieniajac ustawien, cholernie ciezko dla mnie chodzil, footboardy ma ogromne i bijaki mi trzaskaly po nogach...ale to wszystko na ustawieniu ktorego nie zmienialem, nie mniej mam nieciekawe wspomnienia bierz tego 5k2 i bedziesz zadowolony
kolejnosc w stopach dw jest taka(od najnizszej zaczynajac)
4000, 7000, 8000, 5000, 9000 z czego te dwie ostatnie to juz kwestia osobistych preferencji, jednak ja ustawilbym je tak
Nie zgadzam się z Klimą jeśli chodzi o kolejność wg mnie 5000 i 8000 są na podobnym poziomie jeśli chodzi o komfort i szybkośc gry. 8000 ma znacznie więcej ustawień, (kształt krzywki itd), za to 5000 jest minimalnie płynniejsza i lżejsza w odczuciu.
Ja od siebie mogę jedynie powiedzieć że różnice w budowie miedzu 5000, 8000 a 9000 nie są warte różnicy cenowej jaka je dzieli. Moje zdanie wiec nie pisac ze jestem glupi;P
Jezeli opchne mojego singla dw 5000 to za 550 zł bede sprzedawac twina dw 7000
Wysłany: Wto 25 Sie, 2009
dobry wybor, zdecydowanie najlepszy z tego wszystkiego
p.s. sanchezzo ja nigdy nie powiedzialem, ze 5k2 czy 8k2 sa lepsze albo gorsze, nie napisalem tez, ze przepasc miedzy nimi jest ogromna...ustawilem je wg mojego odczucia, bo z calego tego zestawu nie ogrywalem 8k2 a cenowo i jakosciowo takie bylo moje odczucie
Biorąc pod uwage fakt że kolega rafaelo nabył juz stope, oraz to iż Axis wykraczał poza jego możliwości finansowe, Twój ostatni post był całkowicie bez sensu.