o stary nad czym tu się zastanawiać, wiadmo ze istanbul. B8 pro to blaszki dla początkujących ze stopu powszechnie uważanego za gorszy, natomiast xisty są z B20 i brzmią zdecydowanie lepiej niż B8 pro.
paiste z B8 potrafi wyczarować pięknie brzmiące blaszki, Sabian właściwie też ale mowa jest o APX, których jednak nie słyszałem.
no troszkę przesadziłeś. Nie brzmią zawodowo to wiadomo bo nie mogą, ale hi hat jest całkiem niezły, splashyki też dają radę. ale jednak Xist to już półeczka semi pro więc nie ma o czym gadać.
Wysłany: Pią 05 Lis, 2010
blanker, sabiany pro to sa akurat calkiem fajne blaszki, na allegro jak fruwaja to za grosze, bo to malo znana seria i warto je wziac, ja ostatnio opukiwalem caly set tych wlasnie blach i za ta kase bardzo fajne
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
wyjasnijmy cos - sa 3 serie bardzo podobnee do siebie ... b8, b8 pro, i wreszcie pro - ktorych to podstwaowy set mialem w rekach... crash 16 mega cichy, hihat straszne szklo, ride delikatny jak do jazzu.
a tu kolega pyta o b8 pro - a te beczki to jest nizsza seria niz pro
_________________ ein volk, ein reich, ein union.
z kretynami nie dyskutuje, tym bardziej o polityce...
Wysłany: Sob 06 Lis, 2010
aaaa, moja wtopa, myslalem, ze chodzilo o sabian pro a nie b8pro no to w takim wypadku zdecydowanie xisty
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!