cały set czyli hi hat crash 16 i 18 i ride tak? jak za 1000 zł to bardzo sie opłaca. Zależy jeszcze w jakim są stanie, czy do lekkiej muzyki się nadadzą?? Jestem zwolennikiem nie dedykowania blach do konkretnych gatunków muzycznych. Czy musisz isć utartym szlakiem, łam zasady
Dokładnie to HH 14" Crash 16" Crash 18" Ride 20" za równe 1000zł. Ile powiedzmy średnio taki zestaw może iść ? Z 1500zł ?
Stan określam na dobry, dobry+ Napisy widocznie jednak gdzie niegdzie są lekko starte, ale się nie dziwię, bo Sabian znakuje swoje blaszki u dołu i góry, więc blaszka musiałaby być założona tak, że napisy byłyby po bokach i swobodnie nie mogłaby się ruszać, bo przekręcała by się w koło i napisy by się bardziej zdzierały. Zależy kto jak gra w sumie.
Gram lżejszą muzykę. Dlatego nie wiem czy je kupić czy nie. Zależy mi na delikatniejszym brzmieniu, a nie cięzkim metalicznym jak ma to miejsce w wielu seriach Zildjiana.
Ostatnio zmieniony przez Satanus1 Sro 23 Cze, 2010, w całości zmieniany 2 razy
Miałem gdzieś cennik dystrybutora z chyba 2001r. Wtedy set tych blach (HH14", CR16", R20") kosztował z 1600 zł, a za set z serii np. AA trzeba było dać coś około 2100 zł.