Wysłany: Nie 08 Sie, 2010
iron cobra, cholernie wg wielu ludzi zawodzi(te nowsze modele) i sypie sie jak bulka tarta...ja bym przemyslal to dw 5k2 bo to swietna zawodowa stopa
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
Najlepiej to weź się udaj do jakiegoś sklepu gdzie mają przynajmniej kilka z nich na stanie i przetestuj sam.
Te stopy diametralnie różnią się w prowadzeniu, czuciu. Każda inaczej reaguje i chodzi. Mają inne bezwładności itp. Jeśli nie dobierzesz stopy do Twoich preferencji to chociażby by to była najlepsza stopa na świecie a Tobie nie będzie leżała to gra nie będzie sprawiała frajdy.
Chciałbym też zdementować aby Tama miała obecnie jakieś problemy. Już od kilku lat jest OK, a nowe stopy Iron Cobra są jednymi z najlepszych od czasów przeniesienia fabryki.
_________________ Posłuchaj jak w duszy cisza gra, a potem odtwórz ją rytmem.
Dzięki za info ale temat do zamknięcia , poczytałem sobie i dzięki temu że kiedyś miałem okazje pograć na DW 5000 kupiłem stopke od niskasa. Jestem bardzo zadowolony. I moge tylko polecać.
Ostatnio zmieniony przez HellBitch Czw 12 Sie, 2010, w całości zmieniany 1 raz