Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 - Urodziny - kiedy macie? i w ogóle!
Hej!
Z racji iż od godziny 00:00 do nastęonej 00:00 dnia 21 stycznia trwają moje urodziny pomyślałem że założe temat o tym dniu... który dla wielu jest on ważnym i sprawia wiele radości i który dla pewnych osób nie jest już tak fajnym - choćby ze względu na to iż niektórzy ostatni raz mają NAŚCIE lat... Tak tak... jutro skoczy mi 19... w sumie to się nie ciesze bo nie mam z czego I co tu zrobić.. starzejemy się i po co?!
A co wy sądzicie o tym dniu? (blee:P)
A może pochwalicie się kiedy Wy macie urodziny i w ogóle co chcielibyście np. dostać w prezencie a może ktoś złoży życzenia zasmuconemu perkusiście którego czeka ostatni rok nastoletniej młodości?
Ja już Ci kurna powiedziałem. Jak będziesz się nadal smucił, to o prezencie zapomnij.:D
A mnie 30 kwietnia styknie osiemnacha. Co ja mam powiedzieć? A prezent który chce to set pearl'a brx z meinlami. A tak na poważnie to jakichś sensownych blaszek.
_________________ ZAMIENIĘ Pearla BLX 10 12 14 16 22 (+13 SD)
KUPIĘ lugi mapex z serii Q.
Kapitalna data Yahoo
23 lata za mną, urodziny miałem niedawno jak Mayhen, z tym, że dzień później, 3-ego stycznia. Koziorożce mają paskudny charakter, co potwierdzam swoją osobą
Wszystkiego naj Kojlak!
15 lipca TAAAAAAAAAAK to w ten dzień była bitwa pod Grunwaldem [wszyscy napewno odrazu skojarzyli ] tyle ze 579 lat wcześniej. Osiemnastke planuje niepamiętać więc już teraz mogę napisać że było zajebiście
Koziorożce mają paskudny charakter, co potwierdzam swoją osobą
Moja dziewczyna jest spod znaku koziorożca, moja siostra jest spod znaku koziorożca, najlepszy kumpel jest spod znaku koziorożca ... nawet moja mama jest spod znaku koziorożca I CO JA MAM POWIEDZIEĆ ??
Ja jestem spod znaku Panny hehe 29 sierpień ( to ten sam dzień co niejaki Majkel Dżekson AAAUUUUU )
qwerty napisał/a
Osiemnastke planuje niepamiętać więc już teraz mogę napisać że było zajebiście Twisted Evil
18 była już ze 3 lata temu ale widze zdrowe podejście u kolegi
a podniose wam srednia wieku 18 pazdzieża '84 - urodzilem sie szczesliwy i nieswiadomy, ze za dwa lata j** w czarnobylu, w wypadku zginie basista metalliki i urodzi mi sie siostra
Ech wspomnienia....
ja bylem na majowce w parku kultury w chorzowie kiedy jakies szczatkowe informacje o katastrofie dotarly...Potem w szkole pilismy plyn lugola (paskudztwo!) i rzucono do sklepow mocno najodowana sol.
Mialem wtedy siedem lat
_________________ Odery Privilege
Pearl FFS, Ludwig Supraphonic 79
Istanbul Agop & Mehmet
Wysłany: Pon 05 Lut, 2007
a ja za 4 miechy dokladnie 4.06 skoncze ta osiemnastk, sam nie wiem czy za szybko czy za pozno...
_________________ Masz pytanie odnośnie forum? Jakieś pytania techniczne? Moze coś ciekawego do dodania na forum? Napisz na gg/pw/mail. Czekam na wiadomości w każdej sprawie!
mi 15.04 stuknie 19 latek moja data tez jest fajna bo tego dnia titanic zatonął ale jest tez jeden plus bo sie urodził Leonardo da Vinci czyli same wzne daty . moze tez bede taki kolo jak Leon
Ja już Ci kurna powiedziałem. Jak będziesz się nadal smucił, to o prezencie zapomnij.:D
A mnie 30 kwietnia styknie osiemnacha. Co ja mam powiedzieć? A prezent który chce to set pearl'a brx z meinlami. A tak na poważnie to jakichś sensownych blaszek.
Ojjj, Nawalator... Ja chyba do Ciebie przyjade, i bierzemy flache na 2
Bo mi też 18naście pyknie 30 kwietnia